Uygulamalar sürekli çöküyor

Daha fazla  
Geçen gün Adobe'nin tüm dosyalarını silmek istedim fakat illa bir yerlerde bir şeyler kalıyordu sonra internetten bakarak hangi dosyaların Adobe ile ilgili olduğuna bakarak ilgili dosyaları temizledim. Ardından bazı oyunları açmaya çalıştığım zaman açılmaya çalışıyorlar ve ardından açılmadna kapanıyorlar ve crash yedi diye uyarı çıkıyor ekranda. Ayrıca girebilidğim oyunlarda da FPS düşüşleri yaşamaya başladım. Hangi dosya buna sebep oluyor ya da bu Adobe dosyalarını silmem haricinde bir sebebi mi var bilemedim ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilecek biri var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2024-05-30_191247956.png
    resim_2024-05-30_191247956.png
    72,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran görüntüsü 2024-05-24 204625.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-24 204625.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran almıyorsanız aklıma ilk disk arızası geliyor. HD Tune ile Errror Test menüsünden Quick Test işaretli değilken test edip fotoğraf paylaşın.

Eğer temizse aklıma Adobe için korsan kullanım, PUBG içinde BattleEye kaynaklı bir sorun olabileceği geliyor. Bu sorunu başka uygulamada yaşadınız mı?

Ayrıca bu yazılımların kurulu olduğu diske sağ tıklayıp Araçlar menüsünden diski denetlemeniz tavsiye ediyorum.

Aynı sorunu Roblox ve LEGO Builder adlı iki oyunda da yaşıyorum.

Diski denetledim bir sorun bulamadı.

HD Tune kullandım ve sonuçlarda bir sıkıntı yok.

Birde şimdi aklıma geldi bu silme olayını yaptığım zamandan sonra bir ara mavi ekran vermişti bir kez.

Dosya Ekleri

• resim_2024-05-30_224509066.png
    resim_2024-05-30_224509066.png
    49,4 KB · Görüntüleme: 27
Hocam sorun birçok uygulamada yaşandığından aklıma genel bir sorunmuş gibi geldi ama bence hepsi tekil sorunlar. Ben size PUBG'yi yeniden kurmayı. Adobe uygulamalarını Adobe'un sitesinden indirebileceğiniz Uninstaller araçlarla silmeyi. Roblox ve LEGO Builder'i de benzer hatalar alıyorsanız yeniden kurmayı tavsiye ediyorum.

Sisteminizde sorun yok ama temiz kurulum yapmayı veya sistem sıfırlamayı da tercih edebilirsiniz.

Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için sağolun önerilerinizi yaparım.

Bu sorunu çözmeye çalıştım ancak ne yaparsam yapayım olmadı en sonunda format attım ancak hâlâ The Finals crash yiyordu ona yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı