Uygulamalar yerel diskten J'ye nasıl taşınır?

OptimyX

Decapat
Geçen gün C diskimin dolduğunu ve artık yalnızca 2.60 GB yer olduğunu gördüm. J diskimin ise 400 GB boş alanı var. Uygulamaları ve programları nasıl j ye atacağım?
Dipnot: Arkadaşlar j dediğim sürücü hard disk veya SSD disk ile aynıdır. Yani D diski ile aynıdır.

C yerine D'den J ye taşımak daha kolay olurdu. C'den taşımak için uygulamayı kaldırmak ve tekrar kurmak gerekebilir.

Uygulama dosyalarını taşıyınca çalışmıyor mu?
denemedim çünkü uygulama dosyaları bozulabilir diye düşündüm. Varsayılan program kurulum dizinini nasıl değiştireceğimi biliyor musunuz?

Babam genel olarak internetten dosya indirdiği için muhtemelen sormuyordur. Yoksa hiçbir şeyi C ye kaydetmez kendisi.
Kurulumda ileri ileri yaparken her uygulama sorar. Sormayan hayatımda 1-2 reklam amaçlı program gördüm sadece. Siz farketmiyorsunuzdur.

Dosyaları kopyalarsanız J'de sorun yaşadığınızda J'den silersiniz, C'de orjinali kalır.

Ya da J diski boşsa C'ye ekleme yapılabiliyor olması lazım. Sırf C diski diye engelliyor da olabilir. Önyükleme diski sonuçta. Kesin bilgim yok.

Kurulumda ileri ileri yaparken her uygulama sorar. Sormayan hayatımda 1-2 reklam amaçlı program gördüm sadece. Siz fark etmiyorsunuzdur.

Dosyaları kopyalarsanız J'de sorun yaşadığınızda J'den silersiniz, C'de orijinali kalır.

Ya da J diski boşsa C'ye ekleme yapılabiliyor olması lazım. Sırf C diski diye engelliyor da olabilir. Önyükleme diski sonuçta. Kesin bilgim yok.

Babama gittim ve sordum. Çoğunun sormadığını söyledi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı