Uygulamalara parmak izi ile giriş yapmak mümkün mü?

575412

Decipat
Tarayıcıdan Discord'a girerken böyle bir şeyle karşılaştım. Bunu diğer uygulamalar ile de kullanabilir miyiz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230516_230119_Samsung Internet.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarda uygulama kilidi sekmesinden ayarlayabilmeniz lazım.

Bazı telefonların kendi ayarlarında uygulama kilitleme özelliği var, bunun dışında bazı uygulamalarda da (WhatsApp, Telegram vb.) bu özellik bulunuyor. Bunların dışında, 3. parti programlarla da uygulamaları kilitlemeniz mümkün.

Bazı uygulamalar vardı da adlarını unuttum. Applocker gibi bir şeydi.

Bunu ilk defa duydum işte.
Ayarlardan ayarlanabiliyor.
Uygulamalara parmak izi eklemekten kastediyorsa dediğim gibi ayarlanabilmesi gerek.

Hocalarım moderatör değiştirmiş başlığı. Parmak izi ile oturum açabilir miyiz diye soruyordum ben.

Uygulamalara parmak izi eklemekten kastediyorsa dediğim gibi ayarlanabilmesi gerek.
Pardon ben oturum açmaktan bahsediyorsunuz sandım. Moderatör başlığı değiştirince doğrusunu unuttum sorumun

Ben bulamadım ama zaten güvenli klasör kullanıyorum. WhatsApp kendi sunuyor zaten. Sağ olun.

Hocalarım moderatör değiştirmiş başlığı. Parmak izi ile oturum açabilir miyiz diye soruyordum ben.

Nereye giriyoruz hocam?
Ayarlar > Güvenlik > Uygulama kilidi > sağ üst 3 nokta ve şifre ayarlama. Annemin GM 20 cihazında bu şekilde.

Pardon ben oturum açmaktan bahsediyorsunuz sandım. Moderatör başlığı değiştirince doğrusunu unuttum sorumun
O Discord'a has galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…