Ayarlarda uygulama kilidi sekmesinden ayarlayabilmeniz lazım.
Bunu ilk defa duydum işte.Ayarlarda uygulama kilidi sekmesinden ayarlayabilmeniz lazım.
AppLock adlı uygulamayı kullanıyorum memnunum.Tarayıcıdan Discord'a girerken böyle bir şeyle karşılaştım. Bunu diğer uygulamalar ile de kullanabilir miyiz?
Ayarlardan ayarlanabiliyor.Bazı uygulamalar vardı da adlarını unuttum. Applocker gibi bir şeydi.
Bunu ilk defa duydum işte.
Pardon ben oturum açmaktan bahsediyorsunuz sandım. Moderatör başlığı değiştirince doğrusunu unuttum sorumunAyarlardan ayarlanabiliyor.
Uygulamalara parmak izi eklemekten kastediyorsa dediğim gibi ayarlanabilmesi gerek.
Ben bulamadım ama zaten güvenli klasör kullanıyorum. WhatsApp kendi sunuyor zaten. Sağ olun.Ayarlardan ayarlanabiliyor.
Uygulamalara parmak izi eklemekten kastediyorsa dediğim gibi ayarlanabilmesi gerek.
Ayarlar > Güvenlik > Uygulama kilidi > sağ üst 3 nokta ve şifre ayarlama. Annemin GM 20 cihazında bu şekilde.Hocalarım moderatör değiştirmiş başlığı. Parmak izi ile oturum açabilir miyiz diye soruyordum ben.
Nereye giriyoruz hocam?
O Discord'a has galiba.Pardon ben oturum açmaktan bahsediyorsunuz sandım. Moderatör başlığı değiştirince doğrusunu unuttum sorumun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.