Uygulamalardan giriş yapma kodu geliyor

Aynı marka aynı cihaz hocam, bir aydır bunun cevabını arıyorum, çok teşekkür ederim, gerçekten nerede sorun olduğunu bulamadım, her forumda cevap aradım, sizin dediğiniz çıktı, telefon markası aynı gerçekten. Cihazdan hattı çıkardığım günden beri o tarz mesajlar gelmedi, gerçekten çok teşekkür ederim size, reklam çıkıyordu gerçekten her gün, telden bıkmıştım artık, uğraşıp buldunuz bir de, teşekkürler, size minnettarım.
Rica ederim hocam.

Arkadaşlar burada yeniyim pek bir şey bilmiyorum. Başıma yakın zamanda şunlar geldi Facebook, getir, Tinder, Hepsiburada tarzı uygulamalardan kod aldım ve şüphelenip giriş yaptığımda numaram üzerine hesap açılmış ve farklı e postalar eklenmiş. Bu uygulamalar cihazda yüklü bile değildi bir ara yükleyip sildigim uygulamalar sitelerden üyeliğimi iptal ettim. Sonra korkup telefonu sıfırladım. Sonrasında hiç kod gelmedi ama kafamda bir ton soru var. Başıma ne geldi onu bile bilmiyorum. Yardımcı olacak biri varsa cok minnettar olurum.
hocam aynı sorun bizdede olmaya başladı ne yaptınız bu konu hakkında

Evet hocam. Telefon ablama ait ve SMSbomber olmadığından eminim. Üyelik açılmış gözükmekte birçok sitede

Gelen kodlar hangi sitelere aitse önce onları kurtar sonra şifrelerini değiş tüm e-posta şifrelerini falan değiş bunların hepsini başka telefondan yap o telefon veri çaldırıyor dostum hattını çıkar ondan kodlar kesilir

Gelen kodlar hangi sitelere aitse önce onları kurtar sonra şifrelerini değiş tüm e-posta şifrelerini falan değiş bunların hepsini başka telefondan yap o telefon veri çaldırıyor dostum hattını çıkar ondan kodlar kesilir

E-posta falan çalındımı yoksa sadece alışveriş sitesi veya Facebook mu?

Son düzenleme:
Gelen kodlar hangi sitelere aitse önce onları kurtar sonra şifrelerini değiş tüm e-posta şifrelerini falan değiş bunların hepsini başka telefondan yap o telefon veri çaldırıyor dostum hattını çıkar ondan kodlar kesilir.

E-posta falan çalındımı yoksa sadece alışveriş sitesi veya Facebook mu?

Aktif kullanılan uygulamalarda 2FA etkin ve giriş yapmadığımız sitelerde üyekler açılmış. Getir Yemeksepeti Gratis ipragaz vb. vb.

Aktif kullanılan uygulamalarda 2FA etkin ve giriş yapmadığımız sitelerde üyekler açılmış. Getir Yemeksepeti Gratis ipragaz vb. vb.

Dediklerimi yap bugün içinde başka telefondan tüm şifrelerini kurtar değiş hattını o telden tutma sonra o cihaz sıfırlayıp kullanma bence çünkü benim başına geldi ve hattımı çıkardım o telefondan sonra hiç kod gelmedi gelen msjların kodlarının SS al kurtaramadıgın olursa savcılığa iletirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı