Uygulamalardan giriş yapma kodu geliyor

Rica ederim hocam.

hocam aynı sorun bizdede olmaya başladı ne yaptınız bu konu hakkında

Evet hocam. Telefon ablama ait ve SMSbomber olmadığından eminim. Üyelik açılmış gözükmekte birçok sitede

Gelen kodlar hangi sitelere aitse önce onları kurtar sonra şifrelerini değiş tüm e-posta şifrelerini falan değiş bunların hepsini başka telefondan yap o telefon veri çaldırıyor dostum hattını çıkar ondan kodlar kesilir

E-posta falan çalındımı yoksa sadece alışveriş sitesi veya Facebook mu?

Son düzenleme:

Aktif kullanılan uygulamalarda 2FA etkin ve giriş yapmadığımız sitelerde üyekler açılmış. Getir Yemeksepeti Gratis ipragaz vb. vb.

Aktif kullanılan uygulamalarda 2FA etkin ve giriş yapmadığımız sitelerde üyekler açılmış. Getir Yemeksepeti Gratis ipragaz vb. vb.

Dediklerimi yap bugün içinde başka telefondan tüm şifrelerini kurtar değiş hattını o telden tutma sonra o cihaz sıfırlayıp kullanma bence çünkü benim başına geldi ve hattımı çıkardım o telefondan sonra hiç kod gelmedi gelen msjların kodlarının SS al kurtaramadıgın olursa savcılığa iletirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…