Telefonda root var, e-Nabız uygulamasına giremiyorum bu yüzden Magisk Manager yüklemeye çalışıyorum uygulamaya girip indir dediğimde sürekli çöküyor. Magisk Manager onu da inderemedim, çözüm bulamadım çözüm varsa sevinirim.
Tamamdır bir şekilde yüklemeyi başardım kusura bakmayın telefon güvenlik sorunu algılayıp otomatik olarak güvenli gördüğü gets appden indiriyordu oda eski sürüm olduğu için indiremiyordum.
Magisk'i indirebildim şu anda fakat telefonu yeniden başlatınca Fastboot ekranında kaldı bayağıdır bekliyorum sorun olur mu bu?
Ezbere bilmiyorum fakat magiskin hangi sürümü veya uygulaması unuttum onun içerisinde zaten uygulama gizleme modülü vardı ve rahat bir şekilde yapabiliyordun, face gruplarında veya bir android forumunda kolayca bulursun bence
Ezbere bilmiyorum fakat Magisk'in hangi sürümü veya uygulaması unuttum onun içerisinde zaten uygulama gizleme modülü vardı ve rahat bir şekilde yapabiliyordun, face gruplarında veya bir Android forumunda kolayca bulursun bence.
Evet onu biliyorumda Magisk'i yükleyemiyorum sorun orada root Magisk ile atılmamış telefon IMEI kaydı yapılması için root atmışlar nereden attıklarını bilmiyorum Magisk yüklenmiyor yüklemeye çalıştığımda uygulama çöküyor hiçbir türlü halledemedim o yüzden.
Maintenance release fixing various issues. [MagiskInit] Fix a potential issue when stub cpio is used [MagiskInit] Fix reboot to recovery when stub cpio is used [MagiskInit] Fix sepolicy.rules syml...
Evet onu biliyorumda Magisk'i yükleyemiyorum sorun orada root Magisk ile atılmamış telefon IMEI kaydı yapılması için root atmışlar nereden attıklarını bilmiyorum Magisk yüklenmiyor yüklemeye çalıştığımda uygulama çöküyor hiçbir türlü halledemedim o yüzden.
O zaman SuperSU ile atılmıştır ve bu proje çok eski. Bazı yöntemler var ama artık desteklenmiyor. Ya Magisk kuracaksınız ya da çok araştırma yapmanız lazım.
Maintenance release fixing various issues. [MagiskInit] Fix a potential issue when stub cpio is used [MagiskInit] Fix reboot to recovery when stub cpio is used [MagiskInit] Fix sepolicy.rules syml...
O zaman SuperSU ile atılmıştır ve bu proje çok eski. Bazı yöntemler var ama artık desteklenmiyor. Ya Magisk kuracaksınız ya da çok araştırma yapmanız lazım.