Telefonda root var, e-Nabız uygulamasına giremiyorum bu yüzden Magisk Manager yüklemeye çalışıyorum uygulamaya girip indir dediğimde sürekli çöküyor. Magisk Manager onu da inderemedim, çözüm bulamadım çözüm varsa sevinirim.
Tamamdır bir şekilde yüklemeyi başardım kusura bakmayın telefon güvenlik sorunu algılayıp otomatik olarak güvenli gördüğü gets appden indiriyordu oda eski sürüm olduğu için indiremiyordum.
Magisk'i indirebildim şu anda fakat telefonu yeniden başlatınca Fastboot ekranında kaldı bayağıdır bekliyorum sorun olur mu bu?
Tamamdır bir şekilde yüklemeyi başardım kusura bakmayın telefon güvenlik sorunu algılayıp otomatik olarak güvenli gördüğü gets appden indiriyordu oda eski sürüm olduğu için indiremiyordum.
Magisk'i indirebildim şu anda fakat telefonu yeniden başlatınca Fastboot ekranında kaldı bayağıdır bekliyorum sorun olur mu bu?
Hocam attığım linkte de diyordu eğer farklı bir root yöntemi ile yapıldıysa magisk yüklemeyin çökme olabilir diye büyük ihtimal olmuştur ve Fastboot Rom yüklemen gerekir. Umarım bootloader kilidi açıktır çok uğraştırmaz yetkili hesap vb. ve telefonunun sıfırlama ve güncelleme ile imei giden model değildir inşallah.
Yeniden başlattım maalesef açılmıyor nasıl kurabileceğimi kısaca anlatır mısın rica etsem bir uygulamaya girmeye çalışırken nerelere geldim kafayı yiyeceğim ya.
Yeniden başlattım maalesef açılmıyor nasıl kurabileceğimi kısaca anlatır mısın rica etsem bir uygulamaya girmeye çalışırken nerelere geldim kafayı yiyeceğim ya.
İnternetten araştırdım biraz ama yanlışlıkla Çin sürümünü yüklemişim tekrardan global sürüm yüklüyorum şimdi IMEI kaydı silinmemişti bu sefer gene resetlesem daha çok riske girer miyim yalama oldu iyice
İnternetten araştırdım biraz ama yanlışlıkla Çin sürümünü yüklemişim tekrardan global sürüm yüklüyorum şimdi IMEI kaydı silinmemişti bu sefer gene resetlesem daha çok riske girer miyim yalama oldu iyice
IMEI silinmiyor olabilir her modelde siliniyor diye bir şey yok. Telefon modelini sordum ama halen cevap vermediniz. Size tavsiyem eğer xiaomi.eu varsa kurmanız.
IMEI silinmiyor olabilir her modelde siliniyor diye bir şey yok. Telefon modelini sordum ama halen cevap vermediniz. Size tavsiyem eğer Xiaomi. EU varsa kurmanız.
Kusura bakmayın Redmi Note 8 global sürümünü indirdim onu kuracaktım şimdi EU farkı ne oluyor globalden evdeki diğer telefonlarda global diye aynısını kurayım dedim.
Xiaomi.eu araştırabilirsiniz. Hem root attıktan sonra Play sertifikası gitmez. IMEI konusunu her zaman aklınızda bulundurun ama. Eğer uçarsa tekrar attırmanız gerekebilir.