prototurk78 Kilopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Merhaba, Uygulamaların anlık CPU, RAM ve enerji harcamalarını nasıl görebilirim? Geliştirici seçeneklerinden bir ayar var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Merhaba, Uygulamaların anlık CPU, RAM ve enerji harcamalarını nasıl görebilirim? Geliştirici seçeneklerinden bir ayar var mıdır?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Aralık 2020 #2 prototurk78 dedi: Merhaba, Uygulamaların anlık CPU, RAM ve enerji harcamalarını nasıl görebilirim? Geliştirici seçeneklerinden bir ayar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde anlık olarak göstermekte zaten. Artı 0 Eksi
prototurk78 dedi: Merhaba, Uygulamaların anlık CPU, RAM ve enerji harcamalarını nasıl görebilirim? Geliştirici seçeneklerinden bir ayar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde anlık olarak göstermekte zaten.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 Görev yöneticisinden gösteriliyor. Artı 0 Eksi
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #4 Görev yöneticisi eğer her şeyi daa detaylı istiyorsanız sıcaklık falan CPU temp ve CPU Z öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS prototurk78 Kilopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #5 DjKedi dedi: Görev yöneticisinden gösteriliyor. Genişletmek için tıkla... alpethz dedi: Görev yöneticisinde anlık olarak göstermekte zaten. Genişletmek için tıkla... Esdeath.xyz dedi: Görev yöneticisi eğer her şeyi daa detaylı istiyorsanız sıcaklık falan CPU temp ve CPU Z öneririm. Genişletmek için tıkla... Biraz kurcaladım ama. Görev yöneticisine nereden giriyoruz? Artı 0 Eksi
DjKedi dedi: Görev yöneticisinden gösteriliyor. Genişletmek için tıkla... alpethz dedi: Görev yöneticisinde anlık olarak göstermekte zaten. Genişletmek için tıkla... Esdeath.xyz dedi: Görev yöneticisi eğer her şeyi daa detaylı istiyorsanız sıcaklık falan CPU temp ve CPU Z öneririm. Genişletmek için tıkla... Biraz kurcaladım ama. Görev yöneticisine nereden giriyoruz?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #6 CTRL +Shift + ESC. Veya görev çubuğuna sağ tıklatıp görev yöneticisi açılabilir. Tabii geleneksel yöntem CTRL + AltGr + Delete var. Artı 0 Eksi
CTRL +Shift + ESC. Veya görev çubuğuna sağ tıklatıp görev yöneticisi açılabilir. Tabii geleneksel yöntem CTRL + AltGr + Delete var.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Aralık 2020 #7 prototurk78 dedi: Biraz kurcaladım ama. Görev yöneticisine nereden giriyoruz? Genişletmek için tıkla... Görev çubuğuna sağ tık yap ve görev yöneticisine bas Artı 0 Eksi
prototurk78 dedi: Biraz kurcaladım ama. Görev yöneticisine nereden giriyoruz? Genişletmek için tıkla... Görev çubuğuna sağ tık yap ve görev yöneticisine bas
KS KS prototurk78 Kilopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #8 alpethz dedi: Görev çubuğuna sağ tık yap ve görev yöneticisine bas Genişletmek için tıkla... Esdeath.xyz dedi: CTRL +Shift + ESC. Genişletmek için tıkla... Android için sormuştum. Android kategorisinde konu Artı 0 Eksi
alpethz dedi: Görev çubuğuna sağ tık yap ve görev yöneticisine bas Genişletmek için tıkla... Esdeath.xyz dedi: CTRL +Shift + ESC. Genişletmek için tıkla... Android için sormuştum. Android kategorisinde konu
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Aralık 2020 #9 prototurk78 dedi: Android için sormuştum. Android kategorisinde konu Genişletmek için tıkla... CPU göremezsin ama RAM kulllanımı için uygulamalara gir oradaki kategoriden çalışan uyglar gibi bir şey olması lazım ne kadar enerji kullandığını görmek için ayarlardan Pil'e girip bakın. Artı 0 Eksi
prototurk78 dedi: Android için sormuştum. Android kategorisinde konu Genişletmek için tıkla... CPU göremezsin ama RAM kulllanımı için uygulamalara gir oradaki kategoriden çalışan uyglar gibi bir şey olması lazım ne kadar enerji kullandığını görmek için ayarlardan Pil'e girip bakın.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #10 prototurk78 dedi: Android için sormuştum. Android kategorisinde konu Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim yukarıdaki kategoriye bakmadan yorum yapmışım ): Artı 0 Eksi
prototurk78 dedi: Android için sormuştum. Android kategorisinde konu Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim yukarıdaki kategoriye bakmadan yorum yapmışım ):