F Ferit Akbulut Kilopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 145 Çözümler 1 Yer Halep Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Selam, başlıktan da anlaşılacağı üzere ben uygulamaların tek tek internet kullanımı kısıtlamak istiyorum. Böyle bildiğiniz uygulamalar var mıdır acaba? Mesela Chrome 1.5 MBtan fazla kullanmasın.
Selam, başlıktan da anlaşılacağı üzere ben uygulamaların tek tek internet kullanımı kısıtlamak istiyorum. Böyle bildiğiniz uygulamalar var mıdır acaba? Mesela Chrome 1.5 MBtan fazla kullanmasın.
Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 716 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #2 Aradığınız uygulama Netlimiter. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS F Ferit Akbulut Kilopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 145 Çözümler 1 Yer Halep Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #3 Natsu dedi: Aradığınız uygulama netlimiter. Genişletmek için tıkla... Aga sağ olasın ya bayağı nete YouTube'a falan baktım bulamadım eyvallah. Artı 0 Eksi
Natsu dedi: Aradığınız uygulama netlimiter. Genişletmek için tıkla... Aga sağ olasın ya bayağı nete YouTube'a falan baktım bulamadım eyvallah.