M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 25 Mart 2021 #1 Geri dönüşüm kutusunu buradan kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm JohnConstantine 25 Mart 2021 Uygulamaya sağ tıklayıp > Diğer > Dosya Konumunu aç seçeneğine tıklayın ve o klasörden silin kısayolu.
Uygulamaya sağ tıklayıp > Diğer > Dosya Konumunu aç seçeneğine tıklayın ve o klasörden silin kısayolu.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 25 Mart 2021 #2 Uygulamaya sağ tıklayıp > Diğer > Dosya Konumunu aç seçeneğine tıklayın ve o klasörden silin kısayolu. Artı 4 Eksi Çözüm
Uygulamaya sağ tıklayıp > Diğer > Dosya Konumunu aç seçeneğine tıklayın ve o klasörden silin kısayolu.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 25 Mart 2021 #3 Sağ tıklayıp başlangıçtan kaldır a tıklayınca gidiyor mu? Olmazsa @JohnConstantine hocamın dediğini yapın. Artı 0 Eksi
Sağ tıklayıp başlangıçtan kaldır a tıklayınca gidiyor mu? Olmazsa @JohnConstantine hocamın dediğini yapın.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #4 Madss dedi: Eki Görüntüle 940453 Geri dönüşüm kutusunu buradan kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamaya sağ tıklayın ve kaldır seçeneğine tıklayın. Artı -3 Eksi
Madss dedi: Eki Görüntüle 940453 Geri dönüşüm kutusunu buradan kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamaya sağ tıklayın ve kaldır seçeneğine tıklayın.
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 25 Mart 2021 #5 JohnConstantine dedi: Uygulamaya sağ tıklayıp > Diğer > Dosya Konumunu aç seçeneğine tıklayın ve o klasörden silin kısayolu. Genişletmek için tıkla... Xallt dedi: Uyguamaya sağ tıklayın ve kaldır seçeneğine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: Sağ tıklayıp başlangıçtan kaldır a tıklayınca gidiyor mu? Olmazsa @JohnConstantine hocamın dediğini yapın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Uygulamaya sağ tıklayıp > Diğer > Dosya Konumunu aç seçeneğine tıklayın ve o klasörden silin kısayolu. Genişletmek için tıkla... Xallt dedi: Uyguamaya sağ tıklayın ve kaldır seçeneğine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: Sağ tıklayıp başlangıçtan kaldır a tıklayınca gidiyor mu? Olmazsa @JohnConstantine hocamın dediğini yapın. Genişletmek için tıkla...
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 25 Mart 2021 #6 Er73748 dedi: Sağ tıklayıp başlangıçtan kaldıra tıklayınca gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu seçenek sadece Sabitlenmiş Kutucuklar kısmında görünür. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Sağ tıklayıp başlangıçtan kaldıra tıklayınca gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu seçenek sadece Sabitlenmiş Kutucuklar kısmında görünür.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #7 Kaldırmak istediğiniz uygulamaya sağ tıklayın ve kaldır seçeneğine basın. Artı 0 Eksi
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 25 Mart 2021 #8 Xallt dedi: Kaldırmak istediğiniz uygulamaya sağ tıklayın ve kaldır seçeneğine basın. Genişletmek için tıkla... İkidir yanlış bilgi veriyorsunuz, bunu yaparsa uygulama tamamen sistemden silinecektir. Artı -1 Eksi
Xallt dedi: Kaldırmak istediğiniz uygulamaya sağ tıklayın ve kaldır seçeneğine basın. Genişletmek için tıkla... İkidir yanlış bilgi veriyorsunuz, bunu yaparsa uygulama tamamen sistemden silinecektir.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #9 JohnConstantine dedi: İkidir yanlış bilgi veriyorsunuz, bunu yaparsa uygulama tamamen sistemden silinecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır silinmiyor kendim denedim yazmadan önce. Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: İkidir yanlış bilgi veriyorsunuz, bunu yaparsa uygulama tamamen sistemden silinecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır silinmiyor kendim denedim yazmadan önce.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Mart 2021 #10 Xallt dedi: Hayır silinmiyor kendim denedim yazmadan önce. Genişletmek için tıkla... Sistemden siliniyor. Bilmeden konuşma. Artı -1 Eksi
Xallt dedi: Hayır silinmiyor kendim denedim yazmadan önce. Genişletmek için tıkla... Sistemden siliniyor. Bilmeden konuşma.