M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 25 Mart 2021 #1 Geri dönüşüm kutusunu buradan kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm JohnConstantine 25 Mart 2021 Uygulamaya sağ tıklayıp > Diğer > Dosya Konumunu aç seçeneğine tıklayın ve o klasörden silin kısayolu.
Uygulamaya sağ tıklayıp > Diğer > Dosya Konumunu aç seçeneğine tıklayın ve o klasörden silin kısayolu.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #11 382019 dedi: Sistemden siliniyor. Bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... Kendim denedim arkadaş bu ne inat. Artı 1 Eksi
382019 dedi: Sistemden siliniyor. Bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... Kendim denedim arkadaş bu ne inat.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Mart 2021 #12 Xallt dedi: Kendim denedim arkadaş bu ne inat. Genişletmek için tıkla... Sistemden siliniyor. Artı -1 Eksi
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 25 Mart 2021 #13 Dosya konumunu aç seçeneğini görmemişim daha yeni görüyorum. Seçenek çıkmadı diye fotoğraf atmıştım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Dosya konumunu aç seçeneğini görmemişim daha yeni görüyorum. Seçenek çıkmadı diye fotoğraf atmıştım. Teşekkürler.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #14 382019 dedi: Sistemden siliniyor. Genişletmek için tıkla... Siliniyor muymuş hocam. Artı 1 Eksi
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Mart 2021 #15 Xallt dedi: Siliniyor muymuş hocam. Genişletmek için tıkla... Bak. Tüm bilgiler, Ve uygulama kaldırılacak diyor. Xallt dedi: Siliniyor muymuş hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sana demiyor o. Artı -2 Eksi
Xallt dedi: Siliniyor muymuş hocam. Genişletmek için tıkla... Bak. Tüm bilgiler, Ve uygulama kaldırılacak diyor. Xallt dedi: Siliniyor muymuş hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sana demiyor o.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 25 Mart 2021 #16 Benim işletim sistemi bozuk o halde Korsan olduğundandır mı acaba @Xallt Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı -2 Eksi
Benim işletim sistemi bozuk o halde Korsan olduğundandır mı acaba @Xallt Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Mart 2021 #17 JohnConstantine dedi: Benim işletim sistemi bozuk o halde Korsan olduğundandır mı acaba @Xallt Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşuyor ya. Önce Windows'u öğrensin de gelsin. Artı -2 Eksi
JohnConstantine dedi: Benim işletim sistemi bozuk o halde Korsan olduğundandır mı acaba @Xallt Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşuyor ya. Önce Windows'u öğrensin de gelsin.
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 25 Mart 2021 #18 JohnConstantine dedi: Benim işletim sistemi bozuk o halde korsan olduğundandır mı acaba @Xallt Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video ismi Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Benim işletim sistemi bozuk o halde korsan olduğundandır mı acaba @Xallt Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video ismi
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 25 Mart 2021 #19 382019 dedi: Bilmeden konuşuyor ya. Önce Windows'u öğrensin de gelsin. Genişletmek için tıkla... Kendisi bunu yaparken arkada tüm programları silmiştir eminim de hala gururuna yediremeyip bastırmaya çalışıyor Artı -1 Eksi
382019 dedi: Bilmeden konuşuyor ya. Önce Windows'u öğrensin de gelsin. Genişletmek için tıkla... Kendisi bunu yaparken arkada tüm programları silmiştir eminim de hala gururuna yediremeyip bastırmaya çalışıyor
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Mart 2021 #20 JohnConstantine dedi: Kendisi bunu yaparken arkada tüm programları silmiştir eminim de hala gururuna yediremeyip bastırmaya çalışıyor Genişletmek için tıkla... Hayla mesajlara -1 koyuyor. Kesin yan hesabı var. Bir mesaja -2 yapamaz. Artı -2 Eksi
JohnConstantine dedi: Kendisi bunu yaparken arkada tüm programları silmiştir eminim de hala gururuna yediremeyip bastırmaya çalışıyor Genişletmek için tıkla... Hayla mesajlara -1 koyuyor. Kesin yan hesabı var. Bir mesaja -2 yapamaz.