Uygulamanın İnternet Erişimini Kesmek

• Konuyu başlatan BronzeBlink
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 36.208
B

BronzeBlink

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar bunu nasıl yapabilirim ? Bir uygulamanın interneti kullanmasını istemiyorum diyelimki bu uygulama skype bunu nasıl yapabilirim ? Demek istediğim internetim çalışsın ama istemediğim uygulamaları engelleyeyim .

Windows Güvenlik Duvarını açın. Gelişmiş Ayarlar deyin. Giden Kuralları bölümünden Eylem > Yeni Kural oluşturun. Program diyerek devam edin. Programın .exe uzantısını seçip Bağlantıyı Engelle diyerek kuralı aktif edin.

Windows Güvenlik Duvarını açın. Gelişmiş Ayarlar deyin. Giden Kuralları bölümünden Eylem > Yeni Kural oluşturun. Program diyerek devam edin. Programın .exe uzantısını seçip Bağlantıyı Engelle diyerek kuralı aktif edin.

Malesef olmadı nedeni sanırım bilgisayarda eset kurulu olması. Güvenlik duvarı ayarlarını eset kontrol ettiğinden işe yaramadı. Acaba esetten yapmanın bir yolu var mı kurcaladım ama bulamadım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eset'in güvenlik duvarına girip yeni kural oluşturabilir veya ağ giden kurallarına bakıp Skype hangi port'u kullanıyorsa onu engelleyebilirsin. Yada uygulamayı engelleyebilirsin.

Malesef Eset üzerinden uygulamayı yasaklayınca uygulamanın ismini değiştirince çalışmaya devam ediyor yada yeni bir kısayol oluşturunca çok saçma. Port yasaklamayı deniyeceğim ama bir programın hangi portu kullandığını nasıl öğrenebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı