Uygulamayı açarken Driver failed hatası

Emircanazik

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bir program var açtığımda bilgisayarım donuyor ve hiç tepki vermiyor. Bunun için bende bilgisayardan güvenli moddan açmayı denedim ve açmayı başardım ancak bu sefer de driver failed diye bir hata verdi bende acaba güvenli modda internet olmadığı için bu hatayı vermiş olabilir mi? Program ne diye soracak olursanız özel bir program olduğu için hakkında bilgi veremiyorum maalesef.

Güvenli modda driver failed dediyse ekran kartı gerektiren bir şey olabilir. Onun dışında programı bize söylemezsen kahin olmadığımız için programın neden bilgisayarını kilitlediğini bulamayız.

Kanka BIOS kilidi diye bir şey varmış Acer laptoplarda bende internete bunun hakkında pek bir bilgi bulamadım ama BIOS kilidi diye bir şey varmış onu açmak gerekiyormuş internetin altını üstüne getirdim hiçbir bilgi bulamadım.

Bunu kim söyledi size?

Şöyle anladım:
Elinizde çok gizli bir program var ama açınca bilgisayarınızı donduruyor. Güvenli modda programı açabiliyorsunuz ama driver hatası veriyor. Normal şekilde açmak için ise BIOS kilidine ihtiyacınız var ama internetin altını üstünü getirmenize rağmen bulamadınız. Her kimden bu programı aldıysanız ya sizi hacklemeye çalışıyor olabilir ya da troll geçiyor olabilir. Zira böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı