Uygun fiyata direksiyon seti ve gamepad önerisi

woodythepecker

Picopat
Daha fazla  
Dostlar merhabalar. Bilgisayar için uygun fiyatlı direksiyon ve gamepad önerileriniz var mıdır? İki kriterim var, iş görmesi ve mümkün olduğunca ucuz olması. Direksiyonu Need for Speed, F1, ETS gibi oyunlar için istiyorum.

G29 öneririm uygun fiyat diye sakın Rampage modelleri almayın pişman olursunuz keyif alamazsınız direksiyon setinden de soğursunuz. Düşük bütçede direksiyon seti mantıklı değildir onun yerine gamepade yönelebilirsiniz gamepad konusunda pek fikrim yok.

G29 öneririm uygun fiyat diye sakın Rampage modelleri almayın pişman olursunuz keyif alamazsınız direksiyon setinden de soğursunuz. Düşük bütçede direksiyon seti mantıklı değildir onun yerine gamepade yönelebilirsiniz gamepad konusunda pek fikrim yok.
Beni çok aşar hocam bu fiyatlar. Gamepad en iyisi sanırım.

Direksiyonda uygun fiyat pek önermem çünkü drift atarken veya bir yere çarptığınızda tak tak dişli sesi gelir ve bu ses beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Bu ses G29 da mevcuttur. (G27 ve G923'te de aynıs ses vardır. İç yapıları aynı.) Uygun fiyatlı ve bu sese razı iseniz alabilirsiniz. Bunun dışında kayışlı model öneririm. Kayışlı modellerde dişli sesi duymazsınız. En uygun kayışlı model T150'dir. Bunun bir üstü ise T300RS uygun fiyatlı değil ama mükemmel bir direksiyondur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı