Uygun fiyata Windows 10 Key alinabilecek site onerisi

hocam internette crack, key paylaşımı yapılan sitelerden aktif olarak çalışan keyleri veriyorlar. ben denemek için almıştım. denedim cidden çalıştı fakat kodu internette taratınca birçok farklı sitede key kaçak olarak bulunuyordu zaten. bunun herhangi bir eksisi var mı bilmiyorum. ama muhtemelen size de o keylerden birini verecekler.

hocam internette crack, key paylaşımı yapılan sitelerden aktif olarak çalışan keyleri veriyorlar. ben denemek için almıştım. denedim cidden çalıştı fakat kodu internette taratınca birçok farklı sitede key kaçak olarak bulunuyordu zaten. bunun herhangi bir eksisi var mı bilmiyorum. ama muhtemelen size de o keylerden birini verecekler.
Bazen internette arayınca çıkmayan kodlar bile MAK çıkabiliyor.
O yüzden dikkatli olmak lazım. Eğer aldığınızda MAK çıkarsa tekrar iletişime geçip kodun MAK çıktığını ve yeni kod istediğinizi söyleyin. Büyük ihtimalle Retail veya OEM key vereceklerdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı