Uygun Fiyata Windows 10 Pro Key Nereden Alınır?

grbzynsemre

Decapat
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
32
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba. Windows 10 Pro key almak istiyorum ama uygun fiyata alabileceğim ve sorun çıkartmayacak bir site var mı? Birçok yerde okudum da lisanslı olmayan ya da birden çok PC tarafından kullanılan key satışları oluyormuş, böyle sorunlar yaşamak istemiyorum açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi akşamlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
N11 üzerinden %100 oranı olan bir satıcıdan alabilirsiniz ve anahtarları etkinleştirip komut istemi üzerinden slmgr.vbs /dli komutu ile Retail anahtar aldığınızı kontrol etmeniz yeterli olacaktır. Kontrolün sebebi alınan anahtarın türü MAK ise iade istemelisiniz. MAK lisans türleri ticari kuruluşlar için alınır ve bilgisayarınızdan gitme ihtimali vardır.
 
Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans bu siteden aldım ve sorunsuz 1 sene kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Size Windows Key'ini mail ile 30 dakika içerisinde (maximum) gönderiyorlar ve eğer ki içinizde bir şüphe varsa canlı destek ile konuşabiliyorsunuz. Formatladıktan önce ürün anahtarını bir yere not ederseniz format esnasında çıkan ekrana ürün anahtarını girebilirsiniz. Kesinlikle tavsiyemdir.
 

Geri
Yukarı