Uygun fiyatlı direksiyon seti önerisi

Katılım
3 Temmuz 2023
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam, Forza Horizon 4 ve ETS 2 için uyumlu, zevki yaşamamı sağlayacak bir direksiyon seti bakıyorum. Şu an aklımda G29 var ama çok pahalı. Mesela 2. el alsam pek sıkıntı yaratır mı?
 
2.el olarak sorunsuz bulabilirseniz alabilirsiniz G29'u.
 
Bütçeni bilmiyorum ama şöyle sıralayabiliriz. Eğer yetiyorsa G29, ikinci elleri genelde temiz oluyor zaten deneyip alırsın. İkinci elde çok korkun olmasın yani. G27 ikinci el bakabilirsin sıfırı yok, güzel ama eskidir temizini bulmak zor. Rampage v900 ve v902ye de bir göz at. Dfgt tavsiye etmem ama bir göz gezdirin. Bütçe tam olarak ne bu arada?
 
Bütçeni bilmiyorum ama şöyle sıralayabiliriz. Eğer yetiyorsa G29, ikinci elleri genelde temiz oluyor zaten deneyip alırsın. İkinci elde çok korkun olmasın yani. G27 ikinci el bakabilirsin sıfırı yok, güzel ama eskidir temizini bulmak zor. Rampage V900 ve V902ye de bir göz at. DFGT tavsiye etmem ama bir göz gezdirin. Bütçe tam olarak ne bu arada?

Hocam 2. el V995 var. Arkadaşım satıyor ve çok uygun 7.500 TL falan galiba. Yani güzel mi? Fakat duyduğuma göre Forza'da çalışmıyormuş. Yöntemi var mı çalıştırmak için?
 

Geri
Yukarı