Uygun fiyatlı gamepad önerisi

GigaN

Femtopat
Katılım
21 Temmuz 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun zamandır F710 kullanıyorum ve tek kelimeyle söylemek gerekirse aldığıma pişmanım. İlk aldığımızda bir süreden sonra sol joystick içine göçtü ve kullanılamaz hale geldi, onun dışında sürekli bağlantısızlık yapıyordu. Oyundayken durduk yere sık şekilde 1-2 saniyeliğine bağlantıyı kaybediyordum, sonra servise gönderdik yeni yolladılar ve aynı sorunları almaktayım. Hatta iletimsizlik daha berbat, bunları yapmayacak bir kontrolcü arıyorum. Aklımda Xbox 360'ın kablosuz kontrolcüsü var, sizin önerebilecekleriniz var mıdır?

Çoğunlukla Borderlands ve yarış oyunları bulursam oynuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
F710 beton gibi gamepad'dır fiyat performans olarak daha iyi yoktur. Onda da sıkıntı yaşadıysanız Xbox 9. nesil 2. ellere bakmanızı öneririm.
 
F710 beton gibi Gamepad'dır fiyat performans olarak daha iyi yoktur. Onda da sıkıntı yaşadıysanız Xbox 9. nesil 2. ellere bakmanızı öneririm.

Sadece bende mi bilmiyırum ama F710'da çok sıkıntı çektim, önerin için de teşekkürler inceleyeceğim.
 
Sadece bende mi bilmiyırum ama F710'da çok sıkıntı çektim, önerin için de teşekkürler inceleyeceğim.
F710 rekabetçi oyunlarda zorluyor insanı, eli yoruyor. Bağlantı konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmaz, alıcısını uzatma kablosuyla gamepade yakın şekilde yerleştirmek gerekiyor. Joystickler ve tetik tuşları kullanıma bağlı zamanla gevşiyor veya hassasiyeti bozuluyor. Yani kısaca idarelik bir gamepad. Xbox controller ya da dualshock 4 almak lazım bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı