Uygun Fiyatlı Hosting Firma Önerisi

Film ve oyun için bir hosting arıyorsan limitsiz olmasında fayda var . Ben 2 yıldan beri alyasoft dan alıyorum. Bi sıkıntı yaşamadım henüz. Tavsiye edebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Domain için godaddy.com'u öneririm. Türk firmalarından da ihs veya isimtescili önerebilirim.

Hosting içinse uygun fiyatlı olsun derseniz alastyr iyidir. Fakat ben optimum performans, mükemmel destek ve hemen hemen tüm sorunlarıma anında yetkili kişiden çözüm arıyorum derseniz seohosting.com.tr derim.

İyi akşamlar.
 
Bugüne kadar turhost ve ihs telekom adreslerini kullandım. İkisinin de arayüzü oldukça kullanışlı, canlı destek kısmı da size iyi hizmet vermek için çabalıyor. Tercih edecek olursam Turhost derim destek kısmında çok yardımcı oldular. Turhost'un fiyatları biraz yüksek alan adı 9.72 $ bu da 22.45 TL yapıyor. İHS'de alan adı 17.95 TL biraz daha uygun. Daha uygun fiyata bulabilirsin fakat hızlı destek çözümü ve kullanışlı arayüzü olan bir site bulmak pek kolay değil.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı