Uygun fiyatlı internet önerisi

lospartizan

Kilopat
TurkNet kullanıyorum memnundum hiç sorun yaşamadım fakat sözünü tutmayıp 250TL fiyata çıkması sebebiyle başka bir ISP'ye geçmek istiyorum. Önerdiğiniz uygun fiyatlı, kesilme olmayan, ping sorunları olmayan başka bir sağlayıcı var mı?

Aynı durumu bende yaşıyorum hatta Superonline, Vodafone, Millenicom ile görüştüm. Fakat ben şu anda 50Mbps'lik internet kullanırken onlar bana maksimum 24 verebileceğini söylediler. Fiyat olarak kesinlikle Superonline (taahhütsüz paketi), ve Millenicom bir tercih olabilir senin için.

TurkNet kullanıyorum memnundum hiç sorun yaşamadım fakat sözünü tutmayıp 250TL fiyata çıkması sebebiyle başka bir ISP'ye geçmek istiyorum. Önerdiğiniz uygun fiyatlı, kesilme olmayan, ping sorunları olmayan başka bir sağlayıcı var mı?

Kusura bakmayın konuyla alakasız olacak ama verip tutmadıkları söz nedir?

Kusura bakmayın konuyla alakasız olacak ama verip tutmadıkları söz nedir?

Şöyle normalde TurkNet senede sadece bir kere zam yapardı ama şu anki şartlar düşünülünce bu pek mümkün değil, buna katılıyorum ama ilk olarak Haziran'da zam yapılmıştı ve 140 TL olmuştu, sonra Temmuz'da ya da ağustos'ta bir zam daha gelmiş ve 170 TL olmuştu, en son olarak aralık ayı olması lazım net hatırlamıyorum bir zam daha yaparak 250 TL'ye çıkardılar fiyatı. Arka arkaya olması ne olursa olsun can sıkıcı.

@PoyrazNET Yazmak yasak mı bilmiyorum ama maç takibi için bet365.com sitesini çok kullanıyorum. TurkNet ile 1.1.1.1 1.0.0.1 DNS kullanarak sorunsuz giriş yapabiliyorum. Bu gibi sitelerde VPN kullanıldığı zaman stabil olmuyor ara ara maç grafiği gecikmeli veya hatalı olabiliyor. PoyrazNet kullanan bir arkadaşım bu siteye DNS değiştirse bile giremediğini, VPN açmanın zorunlu olduğunu söylüyor. Bu doğru mu? Bazı sitelere giriş engeliniz mi bulunuyor?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı