Uygun fiyatlı modem önerisi

Bütçe
3000
Tamam attığım güncellemeyi yapmana gerek yok direk kuruluma geç.
Bunu yapıyorum yani.
Routerı güç kablosunun yanında bulunan WAN portundan PC'ye bağla ve xmir patcheri dosyasındaki start.sh programını aç ve sırasıyla 2,4 ve 7 işlemlerini yap 2 işlemini yaparken routerın aratüz şifresini soracaktır ve OpenWrt kurulacak.

Ayrıca mesajı düzenledim yukarıdaki.

ModelSystem version
Xiaomi Router AX3000TMiWiFi Stable version 1.0.31

Ayrıca gördüğüm kadarıyla bu modemde tüm portlar varsayılan olarak WAN ve lan. Bu kurulumda bir şeyi değiştirir mi? (WAN'dan kabloyu çıkarıp Lan'a takmam gerektiğini yazmışsın)

Eki Görüntüle 2637577

Hayır değiştirmez ama önerilen kurulum şekli benim yazdığım gibi o yüzden WAN'dan OpenWrt kurulumunu yapınca diğer portlardan birine takman lazım routera erişim için.

Aynen direk onu yap ama sıralamayı aynen dediğim gibi yap.

Evet değişecek.
Peki öyle yapacağım. xmir-patcher klasöründe start.sh diye bir dosya yok. !START.bat, run.bat ve run.sh var.

Ama kodlarını okuduğum kadarıyla hepsi aynı işlevi yapıyor. Python dosyasını açıyor.

IPv4 address yazan yerdeki 192.168.1.1 kısmını 192.168.2.1 yap ve save yap sonra da o sayfanın altından save and apply kısmından işlemi tamamla artık 192.168.2.1 ile router arayüzüne giriş yapabilirsin.
Bunu yaparken save and apply dedikten sonra 80 saniye bekletti ardından bunu yazdı.

1768040342461.png

Apply unchecked dedim yine 80 saniye bekletti. Şimdi dediğin gibi 192.168.2.1 ile arayüze erişebiliyorum ancak bu bir sorun mu bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı