Uygun fiyatlı oyun ve programlama için bilgisayar

Akdex46

Hectopat
Arkadaşlar AMD Ryzen 5 3600X vs. işlemcili maximum 5000 TL değerinde hem CS:GO'yu gerçekten güzel oynatacak 3D yazıcı programları, Unity, C# gibi kodlama programları kullanılacak bir bilgisayar arıyorum laptop olması gerek. PC önerileri yapabilir misiniz? Güzel bir şeyler buldum fakat çoğu ekran kartı "onboard" 2-4 GB ekran kartı olsun. Biraz fazla şey istiyor olabilirim ama bu fiyatlara varsa çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 3600X dizüstü bilgisayarlar için yok. Üstelik 5000 TL'ye güzel bir laptop alınabileceğini sanmıyorum.

İlla 3600X olmasına gerek yok AMD Ryzen 5 olsun yeter. 5000 TL az mı gelir?
Yani en azından CS:GO'yu rahatça kasmadan oynayabileceğim bir PC.(CS:GO'yu rahatça kasmadan oynayabilirsem yazılım(Unity vs.)uygulamalarını da rahatça kullanabilirim gibi geliyor bana yanlış mıyım?)

Son düzenleme:

O tür bilgisayarlar almayın.

Peki laptop olması zorunlu mu? Daha iyi sistem toplanabilir. Tam bütçe belirtin, laptop önereyim.

O tür bilgisayarlar almayın.

Peki laptop olması zorunlu mu? Daha iyi sistem toplanabilir. Tam bütçe belirtin, laptop önereyim.

4000-5000 arası. Ve evet laptop olması maalesef zorunlu çünkü çok iyi PC'ler bende bulmuştum. Okul için kullanacağım bir de.(8 GB RAM olması gerekiyor bir de)
Laptop önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…