Uygun fiyatlı oyun ve programlama için bilgisayar

Akdex46

Hectopat
Arkadaşlar AMD Ryzen 5 3600X vs. işlemcili maximum 5000 TL değerinde hem CS:GO'yu gerçekten güzel oynatacak 3D yazıcı programları, Unity, C# gibi kodlama programları kullanılacak bir bilgisayar arıyorum laptop olması gerek. PC önerileri yapabilir misiniz? Güzel bir şeyler buldum fakat çoğu ekran kartı "onboard" 2-4 GB ekran kartı olsun. Biraz fazla şey istiyor olabilirim ama bu fiyatlara varsa çok sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 3600X dizüstü bilgisayarlar için yok. Üstelik 5000 TL'ye güzel bir laptop alınabileceğini sanmıyorum.

İlla 3600X olmasına gerek yok AMD Ryzen 5 olsun yeter. 5000 TL az mı gelir?
Yani en azından CS:GO'yu rahatça kasmadan oynayabileceğim bir PC.(CS:GO'yu rahatça kasmadan oynayabilirsem yazılım(Unity vs.)uygulamalarını da rahatça kullanabilirim gibi geliyor bana yanlış mıyım?)

Son düzenleme:
Arkadaslar LOL ve CS:GO oynuyorum su bilgisayar icin yorum yapabilecek var mı?
Konu acamıyorum o yüzden buraya yazdım yeni üyeyim.

O tür bilgisayarlar almayın.

İlla 3600X olmasına gerek yok AMD Ryzen 5 olsun yeter. 5000 TL az mı gelir?
Yani en azından CS:GO'yu rahatça kasmadan oynayabileceğim bir PC.(CS:GO'yu rahatça kasmadan oynayabilirsem yazılım(Unity vs.)Uygulamalarını da rahatça kullanabilirim gibi geliyor bana yanlış mıyım?)

Peki laptop olması zorunlu mu? Daha iyi sistem toplanabilir. Tam bütçe belirtin, laptop önereyim.

O tür bilgisayarlar almayın.

Peki laptop olması zorunlu mu? Daha iyi sistem toplanabilir. Tam bütçe belirtin, laptop önereyim.

4000-5000 arası. Ve evet laptop olması maalesef zorunlu çünkü çok iyi PC'ler bende bulmuştum. Okul için kullanacağım bir de.(8 GB RAM olması gerekiyor bir de)
Laptop önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı