Uygun Kablonet Paketi ve Modem

@17896 1,5 senedir Türksat Kablonet kullanıyorum çok memnunum. Altyapınız varsa bence bunu değerlendirin. Ayrıca modem kiralama ben de yaptım. Standart modem veriyorlar bildiğim kadarıyla. En azından bana seçenek sunmadılar. Sadece internet paketini kullanabiliyorsunuz ben öyle yaptım.

@Dümdüz Millenicom sitesinden sorgulama yap altyapı var mı diye. Eğer tarifeleri işine gelirse istersen benim açtığım Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası konuma bakıp değerlendirme yapabilirsin. Referans kodunu ileterek bir ay ücretsiz kullanmış olursun. İki taraf da ücretsiz kullanıyor bir ay.
Tabi başka tarifeleri de arkadaşlar söylerler. Netspeed de çok duyuyorum ayrıca iyi olarak. TürkNet kimi memnun kimi değil çözemedim onu da.
Millenicom'u dün aramıştım Fiber paket için. Telefondaki şahıs önce sitede yazılan fiyatı söyledi "modem dahil" dedi, "kabul ediyor musun" dedi "evet" dedik sonra diyor ki "güncelleme gelmiş, tarife fiyatına ek olarak her ay 9 ₺ modem ücreti alınacak" dedi. Bende "vazgeçtim iptal edin" dedim, kapattım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı