hogwartscanavarı
Decapat
Yeni bilgisayar aldım, Windows etkinleştir yazısı var. 11 kullanıyorum güvenilir lisans nereden alabilirim? OEM almak istiyorum yani anakarta gömülü olan.
Yeni bilgisayar aldım, Windows etkinleştir yazısı var. 11 kullanıyorum güvenilir lisans nereden alabilirim? OEM almak istiyorum yani anakarta gömülü olan.
240 TL. Uygun bence. OEM key.Ben SağlamLisans'tan almıştım arkadaşın önerisi ile. Orayı önerebilirim.
Korsan işine girmiyorum maalesef. Teşekkürler öneriniz için.Bosuna para vermeyin, internette eşek yüküyle Home Retail var.
Bul bir tane etkinleştir.
Bulamazsan farklı forumlara danış yardım eden çıkar, burada yardım edemiyoruz maalesef.
Korsan işine girmiyorum maalesef. Teşekkürler öneriniz için.
Tamam ama para vermiyorsun sonuçta korsana girmiyor mu? Paralı sistemi bedava kullanmak kul hakkına girmez mi? Yok ben böyle bir risk alamam. Teşekkür ederim daha açıklayıcı olduğunuz için ama istemiyorum maalesef. Legal olsun istiyorum.Korsan ne alaka, arıyorsun Microsoft'u etkinleştiriyorsun.
6000TL key
250TL key
Bedava key hepsi aynı işi yapıyor.
OEM key win11 240 TL ucuz bence.SağlamLisans öneririm.
Tamam ama para vermiyorsun sonuçta korsana girmiyor mu? Paralı sistemi bedava kullanmak kul hakkına girmez mi? Yok ben böyle bir risk alamam. Teşekkür ederim daha açıklayıcı olduğunuz için ama istemiyorum maalesef. Legal olsun istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.