G2A'de Rust olan Steam hesabı 9 dolar.
Gameship üzerinden alışveriş yapmanızı önermem. Yapmış olduğunuz alışverişiniz sonuç vermeden hemen paranızı geri veriyorlar. Gameship üzerinden oyun almak şans işi denilebilir çünkü çoğu kişi benim gibi şikayetçi. Yakın zamanda kendilerinden Forza Horizon 5 satın almıştım ancak oyunum iletilmemişti ve param 4 gün içerisinde geri verilmişti. Şahsen ben önermiyorum.
Gameship üzerinden alışveriş yapmanızı önermem. Yapmış olduğunuz alışverişiniz sonuç vermeden hemen paranızı geri veriyorlar. Gameship üzerinden oyun almak şans işi denilebilir çünkü çoğu kişi benim gibi şikayetçi. Yakın zamanda kendilerinden Forza Horizon 5 satın almıştım ancak oyunum iletilmemişti ve param 4 gün içerisinde geri verilmişti. Şahsen ben önermiyorum.
Teşekkür ederim. Youtuberlara reklam verdiğini biliyorum fakat durum böyle, yapacak bir şey yok maalesef.Öyleyse kötüymüş ya geçmiş olsun bilmiyordum ben ama reklam falan verdiği için birkaç youtubera güvenli sanmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.