Uygunbana'dan Windows 11 keyi alınır mı?

KMSpico belasından kurtulmak için OEM key alacağım. Bildiğim kadarıyla Windows 10 keyleri Windows 11'de çalışıyor. Key alacağım site bu. Sizce güvenilir midir? Değilse 30₺ bandında key satan bir yer söyler misiniz?

Alınır ama dolandırıcı veya microsoft bu keyi fark ettiğinde iptal edebilir, KMS sistemi ile devam edin ama KMSpico ile değil.

Key Management Services (KMS) client activation and product keys for Windows Server and Windows sitesinden işletim sisteminize göre key bulun.

CMD'yi yönetici olarak açın.

Sonra slmgr.vbs /ipk "Siteden alacağınız keyi buraya yazın" komutunu yazın.

Sonra slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc yazın (eğer hata verirse CMD'yi kapatıp yönetici olarak tekrardan çalıştırın.

Sonra slmgr.vbs -ato yazın.

Alınır ama dolandırıcı veya microsoft bu keyi fark ettiğinde iptal edebilir, KMS sistemi ile devam edin ama KMSpico ile değil.

Key Management Services (KMS) client activation and product keys for Windows Server and Windows sitesinden işletim sisteminize göre key bulun.

CMD'yi yönetici olarak açın.

Sonra slmgr.vbs /ipk "Siteden alacağınız keyi buraya yazın" komutunu yazın.

Sonra slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc yazın (eğer hata verirse CMD'yi kapatıp yönetici olarak tekrardan çalıştırın.

Sonra slmgr.vbs -ato yazın.
KMS ile KMSpico'nun farkı ne?

Bilmiyorum ya aklımda kötü şeyler kaldı izlediğim videolardan sonra. Bana Windows 11 key gerekiyor. 30 lira bandında. Link alabilir miyim?
Wİndows 10 Pro Lisans, Windows 10 Pro Key, Windows 10 Lisans, Windows 10 Ayrıca burayı buldum bi'de.
Bunu buldum bi'de. En iyisi bu gibi.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ya aklımda kötü şeyler kaldı izlediğim videolardan sonra. Bana Windows 11 key gerekiyor. 30 lira bandında. Link alabilir miyim?
Wİndows 10 Pro Lisans, Windows 10 Pro Key, Windows 10 Lisans, Windows 10 Ayrıca burayı buldum bi'de.
Bunu buldum bi'de. En iyisi bu gibi.
Hocam en iyisi sağlam lisans, bunlar OEM diye satilan MAK keyler.
Bir gun uyandiginizda sag alt kosede etkinlestirin yazisi istemiyorsan alma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı