Uyku düzeni nasıl sağlanır?

uchiha249

Centipat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel İ5 13th gen
16 GB DDR4
RTX 2050
Meslek
Öğrenci
Normalde 11-12 en geç 1'de yatıyorum, ama son 4 gündür 5'te 6 da yatmaya başladım. Geç saatlere kadar şarkı dinliyorum, bundan mıdır bilmiyorum. Zaten okullar açılacak ama uyku düzenim yok.

Kendini yor. Bu sayede erkenden uyuyabilirsin. Spor yap yani. Bu illa git 198 kilo squat çek demek değil. Uyumadan iki saat önce çık 10 dakika tempolu 5 dakika depar şeklinde koş. Yürü. Yap yani bir şeyler. Hareket et. Bu sayede erkenden uyursun. Erken kalkmak için de uyanamıyorsan git Full basslı Full sesle şarkı aç kim uyanmıyor görelim :). Şaka maka bu Full basslı ve Full sesli alarm önerisi işe yarar. Bunları deneyebilirsin.

Kendini yor. Bu sayede erkenden uyuyabilirsin. Spor yap yani. Bu illa git 198 kilo squat çek demek değil. Uyumadan iki saat önce çık 10 dakika tempolu 5 dakika depar şeklinde koş. Yürü. Yap yani bir şeyler. Hareket et. Bu sayede erkenden uyursun. Erken kalkmak için de uyanamıyorsan git Full basslı Full sesle şarkı aç kim uyanmıyor görelim :). Şaka maka bu Full basslı ve Full sesli alarm önerisi işe yarar. Bunları deneyebilirsin.

Vallahi hocam benim alarm gata only Full bass ile alakası dahi yok:D ben gata only i duyunca daha çok uyuyasım geliyor saat 12 de falan bile uyanamıyorum. Dediğinizi yapacağım sağ olun. Zaten dediğiniz gibi spor yapınca erken uyuyorum. Teşekkürler cevabınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı