Uyku düzenim çok bozuk

Kendini bayağı bir yor Full koş spor yap durma kısaca o gün yorgunluktan sonra yatağa yatar yatmaz uyuyacaksın.

Çözümü varsa bana da söyleyin zombi oldum gözüm acıyor köyde değilde şehirde olsam daha beter olucam.

Çözümü varsa bana da söyleyin zombi oldum gözüm acıyor köyde değilde şehirde olsam daha beter olucam.
Hocam yavaş yavaş düşürün. Uyku ilacı için isterseniz öyle yatın. Ben uyku ilacı içiyordum bir ara fayda etmedi inanabilirmisin kocaman ilaç işlemiyor insana.

İlaca bizimkiler karşı hocam 2 haftaya okulda zombi gibi gezicez çözümü yok bu illetin.
Hocam yavaş yavaş düşürün. Uyku ilacı için isterseniz öyle yatın. Ben uyku ilacı içiyordum bir ara fayda etmedi inanabilirmisin kocaman ilaç işlemiyor insana.

En geç 11'de uyumak için yatakta ol. Gece 11 uyumak için bir eşik seviyesi bence bu saati geçtikten sonra uyumak daha da zorlaşıyor. Ayrıca gününü planla sabah uyandığın zaman ne yapacağını düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…