Uyku için kulak tıkacı önerisi

• Konuyu başlatan Doin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 7.160
Makaleler
2
Merhaba, en ufak seste uyumakta zorluk çeken uykusu hafif biriyim. Sesleri engelleyen, kaliteli, sağa sola yatınca rahatsız etmeyip kulakta olduğunu unutturacak uyku için kulak tıkacı önerir misiniz? Kullanan/kullanmış kişiler yorum yaparsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, en ufak seste uyumakta zorluk çeken uykusu hafif biriyim. Sesleri engelleyen, kaliteli, sağa sola yatınca rahatsız etmeyip kulakta olduğunu unutturacak uyku için kulak tıkacı önerir misiniz? Kullanan/kullanmış kişiler yorum yaparsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Uyurken kulağının içine girmesin?

Tek kullanımlık yerine uzun kullanımlık, yıkanabilen, kullanmış olduğunuz öneriniz var mı? Veya siz bundan memnun musunuz? Sesleri nasıl kesiyor? Rahat mı?
Çift yastık, biri kafanızın altına diğeri üstüne, ses çok ise bulunduğunuz konumu değiştirebilirsiniz.
Ahahaha, keşke dediğiniz gibi kolay olsa.

Tek kullanımlık yerine uzun kullanımlık, yıkanabilen, kullanmış olduğunuz öneriniz var mı? Veya siz bundan memnun musunuz? Sesleri nasıl kesiyor? Rahat mı?
Geç cevap için kusura bakmayın. Ben size attığımı bir süre kullandım sadece, memnunum yurttaki sesler için almıştım, alarmı bile duyamıyorsunuz. Rahatlık konusunda kulağımda olduğumu unuttuğum zamanlar oldu, dünyadan soyutluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı