Uyku kaçıran içecek ve yiyecek önerisi

Red Bull 473ML olanına yanına snickers. Çok fazla bayılacak gibi olursan eğer dışarı çık 1-2 tur at kendine geri gelirsin. Bir de uzanarak bir şeyler izleme işin sonunda hep uyuyakalırsın.

Enseye buz koymak bende işe yarıyordu. Bir de hareketli müzik.

Hocam soğuk su ile duşa girmiştim etki etmedi onun işe yarayacağını sanmıyorum.

Red Bull 473ML olanına yanına snickers. Çok fazla bayılacak gibi olursan eğer dışarı çık 1-2 tur at kendine geri gelirsin. Bir de uzanarak bir şeyler izleme işin sonunda hep uyuyakalırsın.

Hocam Red Bull vs içmedim çikolata daha çok uyku getiriyor sanırsam.

Hocam sadece 2'si bir arada yeterli mi? 3 tane içtim etki etti aslında. Daha fazla içsem kafein komasına girer miyim :D. Uyumayacağım diye hastanelik olmaya gerek yok.
Ben pek tercih etmiyorum. Çok dandik geliyor onlar. Filtre kahve acı olduğundan daha dinç hale getiriyor beni.

Türk kahvesi işe yarar mı hocam. Genellikle soğuk kahve 3Ü1 arada vs içiyorum Türk kahvesini şekerli içsem uyku getirir mi?
Türk kahvesi de iş görür. Şeker acılığını yumuşatır ki zaten şeker iyi bir şey değil. Zira günde ikiden fazla Türk kahvesi zararlı denilir.

Hastalık herkeste olacak diye bir şey yok. Onlarda olmuyordur Allah korusun sende olabilir mesela. Karar senin yine de.

Bugün çay kahve kola vs toplasan 12 13 bardak içmişimdir şu an tutar 00:00'a kadar büyük ihtimalle.

Olsa yiyeceğim hocam. Ailem yurt dışında olduğu için evde ne elma var ne sebze vs var dolapta ya kola olur ya da tost malzemeleri.

Şu an tam 35 Saat oldu konuya mesaj yazanlara teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı