Uyku modunda laptopun klavye ışıkları yanmaya devam ediyor

yeni nesil gamer

Zeptopat
Katılım
17 Eylül 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS TUF Gaming F15 kullanıyorum. Laptopu uyku moduna aldığımda laptopun klavye ışıkları yanmaya devam ediyor. Uyku moduna almadan önce klavye ışıklarını kapatsam da gene aynı şey oluyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de duruma tam olarak vâkıf değilim. Son günlerde başıma geldi sadece. Şifresiz kullandığım için sorunuza cevap veremeyeceğim.
 
Ben kendi sıkıntımı çözdüm. Bios üzerinden ethernet/wireless/bluetooh ile uyandırma ayarlarını kapatınca sorun kalmadı. Bu sorun zaten ethernet kablosu takılıyken oluyordu bende. Kabloyu çıkarınca olmadığını fark ettim. Bios üzerinde de böyle bir ayar varmış. Kapattım. Şuan sıkıntısız ethernet kablosu sürekli takılı biçimde kapatabiliyorum veya uykuya alabiliyorum.
Sizlerde de benzer bir durum ya da ayar varsa bir göz atın derim. Sonuçta kablosuz uyandırma ayarlarıda mevcut. Kullanmıyorsanız kapatın belki sorun çözülür.

Laptop Aorus 15G KC
 
Anladımm. Ama uyku moduna alınca pc kitlenmiyor da aynı zamanda. Şifre girmeden girebiliyorum bilgisayara. Bununla da bir alakası var mıdır
Hocam merhaba bende aynı sorunu çekiyorum şimdi 2 sene geçmiş yoruma ama bu sorunu kökten hallettiniz mi

Anladımm. Ama uyku moduna alınca pc kitlenmiyor da aynı zamanda. Şifre girmeden girebiliyorum bilgisayara. Bununla da bir alakası var mıdır
ben sorun hakkında bir forum paylaştım
 

Geri
Yukarı