Uyku modunda Steam'den oyun iner mi?

Enes_asd

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Steam'de 100GB boyutu olan bir oyun indirecektim de, masaüstü bilgisayarımı uyku moduna alsam indirme devam eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Steam'de 100GB boyutu olan bir oyun indirecektim de, masaüstü bilgisayarımı uyku moduna alsam indirme devam eder mi?

Etmiyor diye biliyorum keşke Steam de indirdikten sonra PC'yi kapatma özelliği olsa ama maalesef dediğiniz de yok dediğim de yok.

hayır sadece steam değil hiçbirşey indirilmiyor internet bağlantısını kesiyor pc

Ben bi' ara indirdiğimde açık bırakıyordum ve bilgisayar kapanıyordu. Açtığımda oyunlar inmeye devam ediyordu. İsterseniz bir oyunu indirmeye deneyin uyku moduna alın ve bakın indiriyor mu indirmiyor mu diye.

Ben bi' ara indirdiğimde açık bırakıyordum ve bilgisayar kapanıyordu. Açtığımda oyunlar inmeye devam ediyordu. İsterseniz bir oyunu indirmeye deneyin uyku moduna alın ve bakın indiriyor mu indirmiyor mu diye.
yok reis inmiyor direkt interneti kesiyor uyku moduna alınca pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…