E egezztrk Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 PC hazırda bekletteydi. Fareyi hareket ettirip açtım PC'yi ve entere tıkladım oturumu başlat butonu çıkması için fakat fotoğraftaki gibi takılı kaldı normalde açılması gerek sizce çözümü nedir? Dosya Ekleri F9764AF3-71DF-4282-9CE8-59208523B4A4.jpeg 123,9 KB · Görüntüleme: 56
PC hazırda bekletteydi. Fareyi hareket ettirip açtım PC'yi ve entere tıkladım oturumu başlat butonu çıkması için fakat fotoğraftaki gibi takılı kaldı normalde açılması gerek sizce çözümü nedir?
Çözüm E E egezztrk 7 Temmuz 2022 InternetciMen dedi: Nasıl çözdün anlatır mısın? Başkaları da faydalansın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda hiçbir şey yapamadığım için bilgisayara hiç dokunmadım ve kendi kendine tekrar hazırda beklete girdi ve tekrar açtığımda düzelmişti.
InternetciMen dedi: Nasıl çözdün anlatır mısın? Başkaları da faydalansın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda hiçbir şey yapamadığım için bilgisayara hiç dokunmadım ve kendi kendine tekrar hazırda beklete girdi ve tekrar açtığımda düzelmişti.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 6 Temmuz 2022 #2 PC'yi tamamen kapatıp açın, bir de PC'yi hazırda bekletmeyin PC dinlenmeli. Artı 0 Eksi
KS KS E egezztrk Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 İlkay Baki Bayram dedi: PC'yi tamamen kapatıp açın, bir de PC'yi hazırda bekletmeyin PC dinlenmeli. Genişletmek için tıkla... hiç birşey yapamıyorumki. Fişimi çekeyim? Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: PC'yi tamamen kapatıp açın, bir de PC'yi hazırda bekletmeyin PC dinlenmeli. Genişletmek için tıkla... hiç birşey yapamıyorumki. Fişimi çekeyim?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 6 Temmuz 2022 #4 egezztrk dedi: Hiçbir şey yapamıyorum ki. Fişimi çekeyim? Genişletmek için tıkla... PC açma kapama tuşuna basılı tutunca tepki vermiyor mu? Tepki vermiyorsa fişini çek takıp aç. Artı 0 Eksi
egezztrk dedi: Hiçbir şey yapamıyorum ki. Fişimi çekeyim? Genişletmek için tıkla... PC açma kapama tuşuna basılı tutunca tepki vermiyor mu? Tepki vermiyorsa fişini çek takıp aç.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 6 Temmuz 2022 #5 HDD olan cihazlarda oluyor genelde bu. Bilgisayarı açıp kapatıp deneyin, olmaz ise hizmetlerde sorun olabilir. Artı 0 Eksi
HDD olan cihazlarda oluyor genelde bu. Bilgisayarı açıp kapatıp deneyin, olmaz ise hizmetlerde sorun olabilir.
KS KS E egezztrk Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #6 Sorunu çözdüm sağ olun cevaplarınız için. Artı 0 Eksi
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 6 Temmuz 2022 #7 egezztrk dedi: Sorunu çözdüm sağ olun cevaplarınız için. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün anlatır mısın? Başkaları da faydalansın. Artı 0 Eksi
egezztrk dedi: Sorunu çözdüm sağ olun cevaplarınız için. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün anlatır mısın? Başkaları da faydalansın.
KS KS E egezztrk Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #8 InternetciMen dedi: Nasıl çözdün anlatır mısın? Başkaları da faydalansın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda hiçbir şey yapamadığım için bilgisayara hiç dokunmadım ve kendi kendine tekrar hazırda beklete girdi ve tekrar açtığımda düzelmişti. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
InternetciMen dedi: Nasıl çözdün anlatır mısın? Başkaları da faydalansın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda hiçbir şey yapamadığım için bilgisayara hiç dokunmadım ve kendi kendine tekrar hazırda beklete girdi ve tekrar açtığımda düzelmişti.