Uyku Modundan Kendi Kendine Çıkma Sorunu

Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum. Laptop'ın kapağını kapatınca uykuya geçiyor ancak 2 saniye sonra geri açılıyor. Başlat menüsünden uykuya aldığımda bir sorun olmuyor. İşletim sistemi ve ekran kartı güncel. Dün yoktu bu gün olmaya başladı. Nasıl çözerim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla pc kendi kendine uyku modundan çıkıyor. Eğer buysa sen ellemeden mi uyku modundan çıkıyor?

Evet uykuya kapanıyor ardından geri açılıyor.
Kardeş bu benim bildiğim kadarıyla normal birşey. Bilgisayarın uyku moduna geçiyor ve sen kapağı indiriyorsun. Bilgisayarın orda algısı var o nasıl bir donanım onu bende bilmiyorum :D Bilgisayarın kapağını indirirsin ekran gider ya sana olanda onun gibi bişey. Uyku modunda ama sen kapağı indirince görüntü geliyo, yani uyku modundan çıkıyor. Normal bi durum bu benim bildiğim kadarıyla. Sen neden illa kapağı kapatmak istiyorsun ki kardeş?

Neyse bende kapağını kapatmam genede sağolun. Normal değil bu bence :D Çünkü hep yaptığım şey :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı