Uyku öncesi sesler duyma problemi

Lacia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle agnostik olduğumu belirteyim (diğer varlıkları işin içine katmayalım) bu olayı 3. yaşayışım ve 6 Şubat depremi ile başladı. Uyumadan önce gözümü kapattığımda gün içinde insanların benimle sohbeti veya diyaloglar sanki insanlar yanımdaymış gibi tekrardan etrafımda onları dinliyorum ve gözümü kapattığımda hayatımda hiç görmediğim şekiller cisimler gözümün önünde sürekli değişip anlamsız görüntüler ortaya çıkarıyor. Ardından gün içinde yaşadığım yaptığım aktiviteler (ör: Marketten ürün satın almak - bisiklete binmek) düşündükçe çok ciddi şekilde korkutucu gelmeye başlıyor.(İnsan neden bisiklet binmeyi korkutucu bulur ki?) Her neyse, bu korku, düşünmeye devam ettikçe korku katlanarak artıyor ve bir süre sonra aklımı kaçırıcakmış gibi oluyorum ve hemen unutmaya çalışıyorum. Bu olay 2 yıl - 5 ay ve 1 gün önce toplamda 3 kere gerçekleşti. Sizce bunun bilimsel bir açıklaması var mı yoksa ciddi ciddi kafayı mi yiyorum?

Bende uyurken sürekli halk arasında "kara basan" bilimsel olarak "uyku felci" yaşıyorum. Garip bir şekilde sırtüstü değil de sağ tarafıma yattığımda olmadığını fark ettim. Denersen sevinirim.

Vbunu anlatma sebebim gerçektende uyku halindeyken benim de sürekli gülme sesleri gibi karışık sesler duyuyorum ve bunu hareket edemezsen yaşamam ciddi şekilde korkutucu yapıyor...

Bu dediklerini 13 yaşından beri yaşıyorum o yüzden sessiz bir ortamda yatmak imkansız gibi geliyor, sende ses olacak bir şey aç öyle uyu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı