Çözüldü Uykudan açtıktan sonra Wi-Fi ve Bluetooth yok oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

myra

Hectopat
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1tb xpg
Ekran kartı
gtx1060
İşlemci
i7 8750h
Merhaba, bilgisayarımı yarım saat önce uykuya aldım. Açtığımda Wi-Fi, Bluetooth kısa yoldan gitmiş. Uçak moduna alınamıyor. Pil tasarrufu açılamıyor. Ayarlarda Wi-Fi ekranı yok, Bluetooth açık gibi ama cevap vermiyor. Ne olmuş olabilir? Ağ ayarlarını sıfırladım düzelmedi.

Dosya Ekleri

• IMG_5538.jpeg
    IMG_5538.jpeg
    107,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5539.jpeg
    IMG_5539.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 39
Çözüm
Selam, sabah kalkınca deneyeyim dedim. Bilgisayar açıldı normal bir şekilde sadece Wi-Fi gözükmüyordu. Driverını silip tekrar kurunca o da geldi. Dün neden öyle bir şey yaşandı? Bilemiyorum :D
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, sabah kalkınca deneyeyim dedim. Bilgisayar açıldı normal bir şekilde sadece Wi-Fi gözükmüyordu. Driverını silip tekrar kurunca o da geldi. Dün neden öyle bir şey yaşandı? Bilemiyorum :D

Çözüm

Klasik Windows 11 sorunları hocam arada olabiliyor bende de bir ara Realtek ses sürücüsünü kurmuyordu sonra tekrar denediğimde sorunsuz şekilde yükledi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı