iPhone 11 Pro iOS 26 ile kasmaya başladı

SherlockK6

Decapat
Bir anlık gazla %71 pil sağlığındaki iPhone 11 Pro'mu iOS 26 ya güncelledim fakat geçişlerde ve kilit ekranında kasma ve gecikmeler oluyor, 26.1'e güncelledim ama değişen bir şey olmadı. iOS 18'de akıcıydı fakat imzalar da kapandı geri de dönemiyorum. Ne yapacağım? Telefonun daha akıcı olması için bir tavsiyeniz var mı yoksa her yeni iOS sürümü hakkında böyle yargılar olup sonra düzeliyor mu?

Deji pillerin ömrü orijinal bataryalar kadar uzun değil. Yeni telefon alacaksanız beklemenizi öneririm. Eğer kullanmaya devam edecek iseniz Orijinal pil ile Apple servisinde değişim yapabilirsiniz.

1762439095881.png

Deji pillerin ömrü orijinal bataryalar kadar uzun değil. Yeni telefon alacaksanız beklemenizi öneririm. Eğer kullanmaya devam edecek iseniz Orijinal pil ile Apple servisinde değişim yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2599399

Şuankinden iyi olsa yeter çok da bir beklentim yok açıkçası zaten 4'te biri fiyatına aynı performansı beklememek gerekir ama bildiğim kadarıyla Deji pil iyi gibi

Şuankinden iyi olsa yeter çok da bir beklentim yok açıkçası zaten 4'te biri fiyatına aynı performansı beklememek gerekir ama bildiğim kadarıyla Deji pil iyi gibi

Şahsen ben orijinalliği bozmamak için Apple'da değişim yaptırırım. Ancak sizin bileceğiniz bi iş. Ayrıca işçilikte önemli, batarya değişimi için cihazı sıradan bir telefoncuya vermeyin.

Haklısınız ama artık zaten telefon eskidi sayılır hem birkaç yıla yeni telefona geçerim diye umuyorum hocam

Bir kaç yıl kullanacaksanız Orijinal batarya ile değişim yapıp üstüne bide formatlarsanız cihazı ilk aldığınız gibi kusursuz sizi bir kaç yıl daha götürür.

Şuankinden iyi olsa yeter çok da bir beklentim yok açıkçası zaten 4'te biri fiyatına aynı performansı beklememek gerekir ama bildiğim kadarıyla Deji pil iyi gibi.

4K vereceğinize Deji taktırın zaten telefon 15k 4K bataryaya vermek saçma 4 kere Deji batarya değiştirirsiniz bu fiyata.

Birkaç yıl kullanacaksanız orijinal batarya ile değişim yapıp üstüne bir de formatlarsanız cihazı ilk aldığınız gibi kusursuz sizi birkaç yıl daha götürür.

iPhone 11 cihazım var 2024 yılında orijinal batarya değişimi yaptırdım 1 yıl geçti performansa aman aman bir etki yaratmadı Deji taktırıp keyfine bakmalı bence. Şahsen orijinal batarya taktırdığıma pişman oldum çünkü bir fark göremedim pil sağlığı dışında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı