venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.216 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #11 Kardeşim yaklaşık 3-4 senedir hemen hemen her gece kabus görmüş biri olarak söylüyorum korkma, metafizik olarakta çok problem yaşadım. Burada inanmayacak olanlarda vardır ama öyle. Korkmana gerek yok, duanı et yat uyu.
Kardeşim yaklaşık 3-4 senedir hemen hemen her gece kabus görmüş biri olarak söylüyorum korkma, metafizik olarakta çok problem yaşadım. Burada inanmayacak olanlarda vardır ama öyle. Korkmana gerek yok, duanı et yat uyu.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #12 CypIosh dedi: Güzel espriydi hocam lakin gececi tayfa olduğumu düşünmüyorum geceleri kendimi rahatsız hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Akşam süt içmeni tavsiye ederim, çok daha hızlı ve rahat uyursun.
CypIosh dedi: Güzel espriydi hocam lakin gececi tayfa olduğumu düşünmüyorum geceleri kendimi rahatsız hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Akşam süt içmeni tavsiye ederim, çok daha hızlı ve rahat uyursun.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 9 Temmuz 2023 #13 totra_proska dedi: Akşam süt içmeni tavsiye ederim, çok daha hızlı ve rahat uyursun. Genişletmek için tıkla... Tavsiyenizi yarın uygulayacağım aslında yemek sonrası da çok uykum geliyor hocam bayağı yoğurt yemekten ama uyursam o zaman gece hiç uyuyamıyorum.
totra_proska dedi: Akşam süt içmeni tavsiye ederim, çok daha hızlı ve rahat uyursun. Genişletmek için tıkla... Tavsiyenizi yarın uygulayacağım aslında yemek sonrası da çok uykum geliyor hocam bayağı yoğurt yemekten ama uyursam o zaman gece hiç uyuyamıyorum.