BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 19 Mart 2025 #11 Sağlık ocacağında kan testi yaptır mesela bende böyleydim kan testi yaptırdım demirim eksik cıktı ek vitamin kulandım.
Sağlık ocacağında kan testi yaptır mesela bende böyleydim kan testi yaptırdım demirim eksik cıktı ek vitamin kulandım.
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 807 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #12 InfernalForbannelse dedi: Ne alaka magnezyum? Genişletmek için tıkla... Magnezyum uyku kaliteni arttırır ve uykuya dalmanı hızlandırır. Mümkünse glisinat formda magnezyum al. Uyuyacağın zaman kafanı uyu uyu diye şartlama uyumaya odaklanınca uyuyamıyorsun başka şeyler düşün.
InfernalForbannelse dedi: Ne alaka magnezyum? Genişletmek için tıkla... Magnezyum uyku kaliteni arttırır ve uykuya dalmanı hızlandırır. Mümkünse glisinat formda magnezyum al. Uyuyacağın zaman kafanı uyu uyu diye şartlama uyumaya odaklanınca uyuyamıyorsun başka şeyler düşün.
1453FTH Picopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #13 Yatarken dik veya yüz üstü durma. Sağa veya sola doğru yat. Vitamin dene başta magnezyum + melantonin kullan 1 ay kadar. Düzelmezse bilaxten 20mg alerji ilacı var en zararsız uyku yapan ilaç budur diyebilirim bunu kullan uyutur seni.
Yatarken dik veya yüz üstü durma. Sağa veya sola doğru yat. Vitamin dene başta magnezyum + melantonin kullan 1 ay kadar. Düzelmezse bilaxten 20mg alerji ilacı var en zararsız uyku yapan ilaç budur diyebilirim bunu kullan uyutur seni.