Uyumlu Intel Management Engine Sürücüsünü Bulmak

ytolga

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 işletim sisteminde bilgisayarı açtığımda günde bir defa siyah ekran hatası alıyorum. İnternette araştırdığımda bunu sebebinin Intel management engine sürümünü eski olmasından kaynaklandığı söyleniyor. Anakartın sitesinde ise 2015 yılının driverı bulunmakta Intel'in sitesine baktığımda ise Intel management engine yazılımının Intel NUC bilgisayarlar için olan sürümleri bulunmakta acaba bu driverın güncel versiyonunu nasıl temin edebilirim veya sizin vereceğiniz bir link var mı ? İlginiz için teşekkür ederim. Sistemimde ise MSI H97 i7 4790 işlemci kullanmaktayım. Chipseti ve BIOS'u güncelledim sadece bu driverı bulamadım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u başlattığımda ana kart logosunu geçtikten sonra siyah ekran sorunuyla karşılaşıyorum yeniden başlattığımda bilgisayar açılıyor.Günde bir kez bu sorunla karşılaşıyorum ve ana kart sürücülerini güncelledim.İnternet de araştırdığımda ise ME sürücüsünden de kaynaklandığında bahsediyorlar.Daha doğrusu sorunun neyden kaynaklandığını bende bilmiyorum.Ana kartın sitesindeki sürücülerin hepsini kurdum. BİOS'tan fast boot'u kapattım.
Donanım kimliği ise
PCI\VEN_8086&DEV_8CBA&SUBSYS_79181462&REV_00

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı