G GürkanZ98 Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 Böyle bir hata alıyorum. İşaretlerin hiçbiri seçili değil ama hala devam ediyor hata. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_20240922_203706.jpg 295,3 KB · Görüntüleme: 135
Böyle bir hata alıyorum. İşaretlerin hiçbiri seçili değil ama hala devam ediyor hata. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
Çözüm XantiGrAD 22 Eylül 2024 GürkanZ98 dedi: Şu anda o hatayı almıyorum ama yükleme ekranında kalıyor Steam. Genişletmek için tıkla... Steam: Yükleme ekranında kalıyor Steam bu şeklide yüklenme ekranında takılıp açılmıyor. Hem çevrim içi hem çevrim dışı açmayı denedim olmadı. www.technopat.net Araştırma sonucu buradaki @XilvoAdlı kullanıcı şöyle demiş. Sorunun çözümü: Steam kurulum dosyasını indirip kurulumu tekrar başlatın düzeliyor. Deneyip yeniden dönüş sağlar mısınız?
GürkanZ98 dedi: Şu anda o hatayı almıyorum ama yükleme ekranında kalıyor Steam. Genişletmek için tıkla... Steam: Yükleme ekranında kalıyor Steam bu şeklide yüklenme ekranında takılıp açılmıyor. Hem çevrim içi hem çevrim dışı açmayı denedim olmadı. www.technopat.net Araştırma sonucu buradaki @XilvoAdlı kullanıcı şöyle demiş. Sorunun çözümü: Steam kurulum dosyasını indirip kurulumu tekrar başlatın düzeliyor. Deneyip yeniden dönüş sağlar mısınız?
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 22 Eylül 2024 #2 Windows sürümün nedir? Artı 0 Eksi
KS KS G GürkanZ98 Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #3 658131 dedi: Windows sürümün nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum Artı 0 Eksi
C cedric14 Yoctopat Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 14 22 Eylül 2024 #4 GürkanZ98 dedi: Böyle bir hata alıyorum. İşaretlerin hiçbiri seçili değil ama hala devam ediyor hata. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ekran kaydetme uygulaması kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
GürkanZ98 dedi: Böyle bir hata alıyorum. İşaretlerin hiçbiri seçili değil ama hala devam ediyor hata. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ekran kaydetme uygulaması kullanıyor musunuz?
XantiGrAD Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 162 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri NO! Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #5 GürkanZ98 dedi: Böyle bir hata alıyorum. İşaretlerin hiçbiri seçili değil ama hala devam ediyor hata. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunu yada uygulamayı windows uyumluluk modunda çalıştırıyor. Steam Destek :: Uyumluluk modunu nasıl devre dışı bırakabilirim? help.steampowered.com Burdaki yolları takip ederek sorunu çözebilirsiniz. Artı 0 Eksi
GürkanZ98 dedi: Böyle bir hata alıyorum. İşaretlerin hiçbiri seçili değil ama hala devam ediyor hata. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunu yada uygulamayı windows uyumluluk modunda çalıştırıyor. Steam Destek :: Uyumluluk modunu nasıl devre dışı bırakabilirim? help.steampowered.com Burdaki yolları takip ederek sorunu çözebilirsiniz.
KS KS G GürkanZ98 Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #6 XantiGrAD dedi: Oyunu ya da uygulamayı Windows uyumluluk modunda çalıştırıyor. Steam Destek :: Uyumluluk modunu nasıl devre dışı bırakabilirim? help.steampowered.com Buradaki yolları takip ederek sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buradaki adımların hepsini yaptım ve düzelmedi Artı 0 Eksi
XantiGrAD dedi: Oyunu ya da uygulamayı Windows uyumluluk modunda çalıştırıyor. Steam Destek :: Uyumluluk modunu nasıl devre dışı bırakabilirim? help.steampowered.com Buradaki yolları takip ederek sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buradaki adımların hepsini yaptım ve düzelmedi
XantiGrAD Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 162 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri NO! Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #7 GürkanZ98 dedi: Buradaki adımların hepsini yaptım ve düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattın mı? Artı 0 Eksi
GürkanZ98 dedi: Buradaki adımların hepsini yaptım ve düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattın mı?
KS KS G GürkanZ98 Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #8 XantiGrAD dedi: Bilgisayarı yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Deneyip haber vereceğim Artı 0 Eksi
XantiGrAD Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 162 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri NO! Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #9 GürkanZ98 dedi: Deneyip haber vereceğim. Genişletmek için tıkla... Zaten başlatmanız gerekiyordu. Başlattıktan sonra umarımki sorun çözülür. Artı 0 Eksi
GürkanZ98 dedi: Deneyip haber vereceğim. Genişletmek için tıkla... Zaten başlatmanız gerekiyordu. Başlattıktan sonra umarımki sorun çözülür.
KS KS G GürkanZ98 Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #10 XantiGrAD dedi: Zaten başlatmanız gerekiyordu. Başlattıktan sonra umarımki sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Hala aynı hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
XantiGrAD dedi: Zaten başlatmanız gerekiyordu. Başlattıktan sonra umarımki sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Hala aynı hatayı alıyorum