Bunun Windows 10 1607 sürümünde çalışıyor olması lazım:PCI\VEN_10EC&DEV_C822&SUBSYS_1E251058&REV_00
Buyrun.
Bunun Windows 10 1607 sürümünde çalışıyor olması lazım:PCI\VEN_10EC&DEV_C822&SUBSYS_1E251058&REV_00
Buyrun.
Şunu deneyin.
AIDA 64 ilr chipset in kodunu bulabilirseniz daha iyi yardımcı oluruz.
RTL ile başlayan bir kod olmalı.
Windows 8.1 de böyle diyor:Bunun Windows 10 1607 sürümünde çalışıyor olması lazım:
Windows 10 için arıyorsunuz diye anlamıştım, paylaştığım sürücü Windows 10 1607 için.Windows 8.1 de böyle diyor:
Eki Görüntüle 1469052
Bunda olmazsa orada da deneyeceğim.Windows 10 için arıyorsunuz diye anlamıştım, paylaştığım sürücü Windows 10 1607 için.
CMD'ye "explorer.exe" yazıp çalıştırmaya çalıştığınızda da mı çalışmıyor?Evet bir hızlandırma denerken explorer.exe artık çalışmıyor
CMD'den yaza yaza buraya geldim.
Sürekli kendini yeniden başlatıyor.CMD'ye "explorer.exe" yazıp çalıştırmaya çalıştığınızda da mı çalışmıyor?
Aslında Windows 11 deneyebilirsiniz, ben de Matebook 13 var sizinkiyle aynı Realtek çipini kullanıyordu galiba sorun olmuyor.Bir şekilde disk yönetimini açtım, oradan ufak bir alan ayırdım şimdi Windows kurup oradan yedekleme yapacağım.
Son sürüm Windows 10'u neden kullanmıyorsunuz?Hocam ben sevmiyorum onu, çok yuvarlak geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.