Bu olay geçen yaz yani 8-9 ay önce gerçekleşti. Yazları sıcak oluyor diye balkondaki kanepeyi açıp orada yatıyorum. Kanepe de balkonun penceresinin hemen yanı başında.
Şimdi olaya geliyorum. Sabah saat 5 ya da 6. Uyandım. Üstümde battaniye yok (battaniye de değil aslında yorgan bayağı ağır ama dokusu yumuşak olduğundan ve ne hikmetse beni serin tuttuğundan onunla yatıyorum
). Battaniyeyi aramaya başladım. Kanepenin sağ ve sol taraflarında boşluklar var, oralara baktım genelde hep oraya düşerdi, yok bulamadım. Sonra evi aramaya başladım belki uyurgezer oldum da battaniyeyi başka yere götürmüş olabilirim diye. Arıyorum arıyorum, yok. Sonra pes edip evde televizyon odasında yatayım dedim.
Bir zaman sonra uyandım(10-15 dakika sanırım). Tekrar aramaya başladım. Nereye gitmiş olabilir? Sonra aklıma şöyle bir düşünce geldi. Acaba battaniyeyi balkondan aşağıya mı attım? (Burayı açıklamak istiyorum, bu aklıma gelen düşünce böyle rüyayı anımsarmış gibi bir düşünce gibi öyle hatırlıyorum). Balkona gittim, balkondan aşağıya baktım ve koskoca yorgan aşağıda
Hemen apar topar aşağıya inip yorganı aldım ve geldim. Üstüne biraz daha düşününce aklımda kalan hayal ya da rüya gibi bir şey vardı aklımda. Yorganı balkondan atmışım, ama %90'lık kısmı pencerenin içerisinde (yani evin içerisinde ) kalmış, hemen düşmesine yardım ettim, tüverdim yani. (Yorganı atarken sanki onu bir çöp gibi atılması gereken, gayet normal bir durum gibi düşünüyordum yani).
Olay böyle gerçekleşti. Bunu anneme falan anlatınca önce inanmadılar rüya görmüşsündür diye ama basbayağı ben uykudan uyanmıştım yorganı aşağıdan alırken. Hatta bisikletler falan yıkılmıştı aşağıda, onları düzenledim. Yorganı silkeledim. Sizce gördüğüm rüya mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Buna ne sebep olmuş olabilir?
Şimdi olaya geliyorum. Sabah saat 5 ya da 6. Uyandım. Üstümde battaniye yok (battaniye de değil aslında yorgan bayağı ağır ama dokusu yumuşak olduğundan ve ne hikmetse beni serin tuttuğundan onunla yatıyorum
Bir zaman sonra uyandım(10-15 dakika sanırım). Tekrar aramaya başladım. Nereye gitmiş olabilir? Sonra aklıma şöyle bir düşünce geldi. Acaba battaniyeyi balkondan aşağıya mı attım? (Burayı açıklamak istiyorum, bu aklıma gelen düşünce böyle rüyayı anımsarmış gibi bir düşünce gibi öyle hatırlıyorum). Balkona gittim, balkondan aşağıya baktım ve koskoca yorgan aşağıda
Olay böyle gerçekleşti. Bunu anneme falan anlatınca önce inanmadılar rüya görmüşsündür diye ama basbayağı ben uykudan uyanmıştım yorganı aşağıdan alırken. Hatta bisikletler falan yıkılmıştı aşağıda, onları düzenledim. Yorganı silkeledim. Sizce gördüğüm rüya mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Buna ne sebep olmuş olabilir?
Son düzenleyen: Moderatör: