Uyurken sinek vızıldaması duymak

Batman_33

Centipat
Daha fazla  
Esenlikler. Birkaç haftadır sabah uyandığımda sağ kulağımda bir sinek vızıldaması duyuyorum kalkıp bakıyorum ancak ortada bir sinek yok. Geri yatıyorum ve yeniden başlıyor. Oldukça rahatsız edici bir şey. Yalnızca sabah ilk uyandığımda yaşıyorum bu durumu. Başka yaşan var mı?

Büyük ihtimal sağ kulağında bir problem var. Daha fazla ilerler mi bilmiyorum ne olur ne olmaz bir kulak burun boğaz doktoruna görünsen iyi olur bence.

Esenlikler. Birkaç haftadır sabah uyandığımda sağ kulağımda bir sinek vızıldaması duyuyorum kalkıp bakıyorum ancak ortada bir sinek yok. Geri yatıyorum ve yeniden başlıyor. Oldukça rahatsız edici bir şey. Yalnızca sabah ilk uyandığımda yaşıyorum bu durumu. Başka yaşan var mı?
Hocam bir gidin doktora.

Ya gerçekten sinek var bulamıyorsunuz ya da psikolojikmen öyle duyuyorsunuz. Bende yatarken bile bilgisayar kasasının sesini duyuyorum ve buna çok tilt oluyorum.

Dostum yatarken olmayan şeyeri veya olan fakat çok değişik bir şekilde duyabilirsin bazı şeyleri. Tamamen psikolojik diye düşünüyorum olay sende bitiyor yani

Galiba kulak saylangozu ile ilgili ama büyük ihtimalle psikolojik.

Ya gerçekten sinek var bulamıyorsunuz ya da psikolojikmen öyle duyuyorsunuz. Bende yatarken bile bilgisayar kasasının sesini duyuyorum ve buna çok tilt oluyorum.

Hocam gerçek bir sinek olması imkansız. Sinek günlerdir kulağımda yaşayamaz diye tahmin ediyorum. Doktor olan varsa daha iyi bilir tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı