Uyuyamama sorunu

Ankara 06

Decapat
Makaleler
1
Okul kapanalı uyku düzenim çok bozuldu. Evde enerjimi atamıyorum okula giderken çok yoruluyorudum öğlearası ve tenefüslerde çok aktifim ayrıca sırtımda 6-7 KG çanta ile 750 mt çok dik bir yokuş ve sonrasında 1.5 km yürüyordum akşamda kedi gibi kafamı koyar koymaz uyuyordum. Şimdi yok uyuyamıyorum ne yapmalıyım 1.5 saattir yataktayım baktım ışık geliyor kalktım TV açtım ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uykun yoksa uyuma. Vücudun uykuya ihtiyacın olduğu zaman zaten seni uyarır ve uyursun. Ayrıca kafana taktığın bir mesele varsa onu halletmeyi dene. Genelde kafaya takılan şeyleri düşünmekten uyuyamazsın.

Okul kapanalı uyku düzenim çok bozuldu. Evde enerjimi atamıyorum okula giderken çok yoruluyorudum öğlearası ve tenefüslerde çok aktifim ayrıca sırtımda 6-7 KG çanta ile 750 mt çok dik bir yokuş ve sonrasında 1.5 km yürüyordum akşamda kedi gibi kafamı koyar koymaz uyuyordum. Şimdi yok uyuyamıyorum ne yapmalıyım 1.5 saattir yataktayım baktım ışık geliyor kalktım TV açtım ne yapmalıyım?
Format denediniz mi hocam ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı