Uzak adrese yemek söylemek yanlış mı?

yusufkarlsefni

Centipat
Daha fazla  
Merhaba basliktan da anlasilacagi uzere, evime yakin ama dukkanimiza uzak bir restorandan yemek soyluyorum. Restoranin kendi kuryesi olmadigi icin G***r firmasinin kendi kuryesi getiriyor yemegi. Bu tarz kuryeler paket basina ucret aliyor diye duymustum, benim yuzumden gec kaliyor olabilirler mi? Ona gore baska bir yere yonelecegim. Genelde gelen kuryeye özür amaclı bahsis de veriyorum ama vicdanen rahat etmiyorum bazen. Aydinlatir misiniz?

Merhaba basliktan da anlasilacagi uzere, evime yakin ama dukkanimiza uzak bir restorandan yemek soyluyorum. Restoranin kendi kuryesi olmadigi icin G***r firmasinin kendi kuryesi getiriyor yemegi. Bu tarz kuryeler paket basina ucret aliyor diye duymustum, benim yuzumden gec kaliyor olabilirler mi? Ona gore baska bir yere yonelecegim. Genelde gelen kuryeye özür amaclı bahsis de veriyorum ama vicdanen rahat etmiyorum bazen. Aydinlatir misiniz?
Senin siparişinin daha uzak olması ve daha uzun süre almasından dolayı statistik olarak evet daha az siparişe bakıyor olabilirler ve dolayısıyla daha az ücret alıyor olabilirler. Bu durumda dilersen daha fazla bahşiş verebilirsin, bence bu sorununu çözmekte yeterli olacaktır.

Hocam 2.7km gosteriyor ama restoran kendisi bu konuma dagitim yaptigini belirtmis, kuryelerin kendi istegi degil sanirim. Umarim bana sovmuyorlardir.

Ben küçük bir şehirde yaşıyorum trafik neredeyse hiç yok, bu yüzden uzak mesafe siparişlerin gelmesi uzun sürmüyor ama siz büyükşehirdeyseniz trafiğin yoğun olduğu, belki biraz sıkıntı olabilir bilmiyorum.

Salla gitsin kanka babanın oğlu mu işi bu adamların getirecekler tabii. Ben gece 3-4 gibi sipariş verdiğimde sadece bahşiş veriyorum. Ki zaten bildiğim kadarıyla geceleri kazançları artıyor (?).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı