Uzak Aygıt veya Kaynak Bağlantıyı Kabul Etmeyecek Sorunu

Ulasada

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 dizüstü PC kullanıcısıyım. İnternete bu aralar girememeye başladım. Sorun giderden sorunuma bakarken Uzak aygıt veya kaynak bağlantıyı kabul etmiyecek hatası alıyorum. İnternetime Wi-Fi'dan bağlanıyorum. İnternetteki gördüğüm çözüm yollarını denedim fakat işe yaramadılar. Yarayan oldu ise de sadece 1 günü aşmadan sorun yine baş gösterdi.Yardım edebilirseniz sevinirim.İşlerimden aksıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızı "yeniden başlat"mayı denediniz mi? Bazen ön bellekler dolabiliyor. Windows un salak hybrid shutdown teknolojisinden olabiliyor.
Bilgisayarı yeniden başlatmam sorunumu çözmüyor dah doğrusu sorunum arada çözülüyor ama nasıl çözülüyor anlayamıyorum.
İnternetteki şuana kadar denediğim çözümlerde kalıcı bir çözüme ulaşamadım.

Kablosuz bağdaştırıcınızın sürücüsünü üreticinin sitesinden işletim sisteminizin mimarisine uygun olarak indirip tekrardan kurunuz.
Sorunum hala arasıra devam ediyor.Kendi kendine hata çıkıyor ve kendi kendine bazen düzeliyor.Hala çözüm arıyorum ?

Önerdiğim çözümü uyguladıktan sonra da mı bu şekilde?
Evet.Galiba bu windowsun güç tasarrufuyla ilgili olabilir.Çünkü laptopumun pil ömrü bayağı azaldı sarjdan çektiğim gibi internet kesiliyor. Dediğim hatadan dolayı sarjda iken ise bilgisayar açıldıktan sonra internet hemen gelmiyor yine hata sürüyor ama internet geldikten sonra (yani kendi kendine sorunun çözüldükten sonra)sarjdan çıkarmadığım sürece kesilmiyor .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı