Uzak Doğu aşçılığı yapılır mı?

Dashan the Uygur" ismi bu.

Başka ilanlarda var ama burası dikkatimi çekti. yurt dışına yaşamak için gitmeyi düşünüyorum ama belki 3-4 yıl sonra.
Hocam daha önce duymadığım bir restoran ama konumuna vesaire baktım, kötü bir yer olduğunu düşünmüyorum. Kendinizi geliştirebileceğiniz bir yer büyük ihtimalle. Yurt dışı içinde, en nihayetinde kendinizi geliştirmeniz yatıyor.

Hocam daha önce duymadığım bir restoran ama konumuna vesaire baktım, kötü bir yer olduğunu düşünmüyorum. Kendinizi geliştirebileceğiniz bir yer büyük ihtimalle. Yurt dışı içinde, en nihayetinde kendinizi geliştirmeniz yatıyor.

Konum bana yakın sosyetenin olduğu bir yer, üniversite de 2 yıllık rastgele kazanmıştım ama gitmemiştim aşçılığa bizim sülale ful aşçı zaten, maaş olarak asgariden başlatırlar diye düşünüyorum, Asya mutfağında soğan çok kullanılmıyordur umarım:D

Zaten şefliğe yükselme imkanı var yazıyor eski bir ilanlarında.

Konum bana yakın sosyetenin olduğu bir yer, üniversite de 2 yıllık rastgele kazanmıştım ama gitmemiştim aşçılığa bizim sülale ful aşçı zaten, maaş olarak asgariden başlatırlar diye düşünüyorum, Asya mutfağında soğan çok kullanılmıyordur umarım:D

Hocam şef dediğiniz zaten seviye seviye. Dediğim gibi komi chef olarak başlatırlar büyük ihtimalle. Asgariden fazla 20 - 25 aralığından başlatacaklarını düşünüyorum. Hayırlı olsun bakalım.

6 ay şartı sözü manevi bir sözdür. hukuki bir şeyi yok yanii.

Hocam ben avrupa tarafındayım yakın olsaydı bende başvuru yapardım.

Avrupa da iş imkanı daha fazladır.
6 ay şartı sözü manevi bir sözdür. hukuki bir şeyi yok yanii.

Hocam ben avrupa tarafındayım yakın olsaydı bende başvuru yapardım.

Avrupa da iş imkanı daha fazladır.

6 ay şartı sözü manevi bir sözdür. Hukuki bir şeyi yok yani.

Hocam ben Avrupa tarafındayım yakın olsaydı bende başvuru yapardım.

Hocam şef dediğiniz zaten seviye seviye. Dediğim gibi komi chef olarak başlatırlar büyük ihtimalle. Asgariden fazla 20 - 25 aralığından başlatacaklarını düşünüyorum. Hayırlı olsun bakalım.

Merhaba hocam yardımınıza ihtiyacım var müsaitseniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı